Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Alhasi görcsös és szúró...

Alhasi görcsös és szúró fájdalom? 16/l

Figyelt kérdés
Sziasztok! Június 25-én kellett volna megjönni, de csak barnázásom volt és közben alhasi fájdalom. 3 napja meg tegnapelőtt nagyon fájt az egész hátam (de ez nem tudom hogy kapcsolódik-e hozzá, csak leírtam hátha fontos) és mellette néha alhasi fájdalmaim voltak. Tegnap már kevésbé fájt a hátam, de akkor már jobban fájt a hasam és ma meg már végig görcsöl és szúr a hasam lent, van hogy a bal oldalt van hogy jobb oldalt és van amikor az egész alhasam fáj és pár napja észrevettem hogy bal oldalt a lágyéki nyirokcsomóm is megduzzadt. Anyukám azt mondta hogy várjunk még az orvossal mert szerinte csak felborult a hormonháztartásom mert még nem állt be rendesen a menzeszem mert ebben az évben jött meg először és régen neki is volt ilyen, de azért kíváncsi vagyok a ti vélenényeitekre is hogy ez most mi lehet?
2018. júl. 4. 16:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha ebben az évben jött meg, akkor teljesen normális, ne aggódj. Nekem 4-5 év kellett, mire úgy, ahogy pontos lett.

L/20

2018. júl. 4. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!