Normális, hogy nem küldtek ezek után sehova?
Azért gondolom gyógyszerekkel lehet kezelni azokat a dolgokat, amik kijöttek nálad. Tehát azoktól elvileg ha teljesen nem is múlnak el a panaszaid, de javíthatók.
A zsibbadást is okozhatja ezen probléma, nem vagyok orvos, de akár a szédülést is. Viszont a hányingert tutira nem.
Én magam terhesség alatt lettem pánikbeteg. Közben kijött több betegségem, műtöttek is, viszont műtéttel megoldották az egyik gondot, a többi betegségemet pedig gyógyszerekkel bizony kezelni tudták, ettől függetlenül voltak tüneteim, viszont ezeket a betegségem nem magyarázta. Akkoriban váltottam háziorvost, aki elküldött szakemberhez. Pszichológushoz jártam és jógázni és láss csodát, a problémáim elmúltak. Szóval igen is vannak olyan testi eredetű tünetek, amiket lelki dolgok váltanak ki. Viszont hangulatjavítót nem ajánlanék és semmilyen nyugtatót, vagy ehhez hasonló dolgot. Nekem a pszichológus és a jóga nagyon sokat segített. Neked is ezt javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!