A folyáshoz muszáj tisztaságit használni?
Figyelt kérdés
Úgyse látja senki másrészt kimossa a gép2018. jún. 27. 21:33
1/6 anonim válasza:
Higiénia level 99. Gratula. De szaga attól még lehet. És téged abszolút nem zavar, h érzed, h vizes vagy alul? Vagy, h valami nem stimmel? Nem is beszélve a bugyin található bacikról
2/6 anonim válasza:
Hát én látom, a párom is látja ha leveszi rólam
Egy (akár illatosított) betét senkit nem zavar, de egy nyálkás nedves bugyi betegséghez is vezethet és a szaga is gusztustalan.
3/6 Metionin válasza:
Nem muszáj ha nem zavar hogy nedves meg ragacsos alattad a bugyi egész nap. Engem marhára zavar, ha érzem hogy jön ki a folyás, amint lehet húzok is kicserélni a tisztaságit is.
4/6 anonim válasza:
Nem muszáj. Én sem használok. Olyan kevés a folyásom, hogy nem igénylem a betétet. A mosógép úgyis kiszedi. Szaga nincs, és nem kelt ragacsos/nedves érzetet. De ti gyártsátok csak naponta ezekkel a termékekkel a szemetet... Hátha egyszer belefulladunk.
5/6 anonim válasza:
Nekem a ciklus során néhány napig van számottevő folyásom, akkor használok tisztasági betétet vagy egy kis pamut vattát. Máskor nem, azt a picit, ami esetleg kijön, felfogja a bugyi dupla alja, azért dupla.
6/6 anonim válasza:
Normális esetben nekem sem kell, mert minimális, pár petty a bugyin, nulla szaggal.
Ovukor és menzesz előtt viszont sűrűbb, és bár ugyanúgy szagtalan, de jóval több, mint szokott, egy betétecskét elbír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!