Normális ha Escapelle után késik a menstruációm? Meddig oké ez?
Az eseményutáni?
Ha igen az egy hatalmas hormonbomba, teljesen felborítja a ciklust. Valakinek ilyenkor hónapokig meg sem jön.
nem tehetünk arról a párommal, hogy lecsúszott az óvszer szerintem... mindent úgy csináltunk, ahogy egyébként.
tudom, megérdemlem. de már több mint 2 hete tiszta ideg vagyok..
Szerintem meg nagyon is tehettek róla. Valószínűleg azért csúszott le mert nem volt jó a mérete és ezt nyílván tudtátok, észre vettétet amikor felhúzta. És ha tudjátok hogy nem jó akkor nyílván többször ellenőrzitek közben hogy rajta van-e még.
Nálunk is volt ilyen hogy nem volt jó mi mindig ellenőriztük ill. visszahúzta ha kezdett lecsúszni, semmi baj nem volt belőle.
Jajj, hagyjátok már.
Védekeztek, de baj lett. Észrevették, és léptek az ügyben, hogy ne menjen abortuszra. Mégis, miért kell beszólni nekik? Nem azt kérdezte, hogy mennyi lesz a kaparás.
Kérdező: Igen, ez egy hormonbomba, teljesen osszezavarja a ciklust, egyénfüggö kinek mennyire. Be fog állni ismét normálisan, de az több hónap is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!