Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Korai menopauza lenne?

Korai menopauza lenne?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok, április 15-én menstruáltam utoljára, ciklusaim 27 naposak, három terhességi tesztem is negatív.

Tavaly októberben néztek nálam FSH-szintet, egy kicsit magas volt akkor. Ez már a korai változókor lenne?

2010. jún. 17. 12:33
 1/2 anonim ***** válasza:
kicsit nagyon korai lenne.Menj el dokihoz.
2010. jún. 17. 12:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Nálam 35-36 éves korom közül kezdődtek ilyen-olyan rendszertelenségek, kimaradások, vagy éppen "áradás-szerű", horror mennyiségű vérzések. Az orvos kivizsgált (uh, labor) és azt mondta, hogy nem lát komoly eltérést, ez ebben a korban, ha nem is gyakori, de előfordul. Ha együtt tudok ezzel élni, még nem írna rá gyógyszert. Közben eltelt 5-6 év és mostanában éppen teljesen normálisak a ciklusaim, minden beavatkozás nélkül.

Azt javaslom, hogy menj vissza az orvosodhoz.

2010. jún. 17. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!