Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mellem alatt és a hüvelyem...

Mellem alatt és a hüvelyem feletti részen ilyen furcsa lyuk szerű seb jelent meg? Mi lehet a baj? (Nem pattanás volt)

Figyelt kérdés
Nem tudom mi ez. Olyan mint egy lyuk ami sebes és néha vér szivárog benne. Előszőr a hüvelyem felett jelent meg egy aztán ez kb 2 hét alatt elmúlt. De most mindkét mellem alatt is megjelent egy egy. Nagyon aggodok h ez valami bajt jelent. És nem nem pattanás volt!

2018. jún. 25. 22:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
jézusom, nem fáj??
2018. jún. 25. 23:23
 12/19 A kérdező kommentje:
Inkább csíp. Lefertőtlenítettem de innentől nem tudom mit tegyek vele
2018. jún. 25. 23:25
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Köszi, hogy megtetted. Mármint a képfeltöltést. Hát fene tudja. Tényleg érdekes, elhiszem, hogy megijedtél. Nem tudom, mi lehet ez. Jelentkezz be bőrgyógyászatra. Jobb, ha látja orvos. Tényleg lyukszerű nyílt seb. Mutasd meg dokinak. Jobbulást! Majd írd meg, hogy gyógyult.

Ha van pénzed, kérj időpontot magánbőrgyógyászhoz, egy-két napon belül bekerülsz, míg az államiba heteket kell várnod. Nem annyira vészes az ára, kb. 5-10 ezer forint, orvostól függően.

2018. jún. 25. 23:49
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy kelés volt ami kifakadt .Fertőtlenisd és ragaszd le.
2018. jún. 26. 07:01
 15/19 anonim ***** válasza:
49%
Talán elkéne menni orvoshoz nem gondolod?
2018. jún. 26. 09:04
 16/19 anonim ***** válasza:
Bármi lehet..egy ismerősöm pl. lisztérzékeny és neki a gluténtől lesznek ilyen gennyes kelései, sebei a testén, nagyon hasonlóan néz ki.
2018. jún. 27. 16:57
 17/19 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló: Már nem tudom, hányas voltam, de a kérdezőnek már írtam. Kértem, hogy tegyen fel róla képet.

Lehetséges, csakhogy ő nem írta, hogy gennyes volt. Csak azt, hogy lyukak lettek rajta, amik véreznek. Ezért írtam neki, hogy bőrgyógyász minél előbb.

Remélem, majd jelentkezik, mi lett a sebeivel. Egyik elmúlt, utána jött másik kettő. Ahogy a képen látni, ez nem kifakadt gennyes kelés, ami épp gyógyul, hanem teljesen más.

2018. jún. 27. 17:57
 18/19 anonim ***** válasza:

Kis tályog, ami kifakadt és már csak a végeredményre figyeltél fel.

Menj mindenképp orvoshoz!

2018. jún. 28. 09:51
 19/19 anonim ***** válasza:
Az étkezés, és a műanyag tartalmú ruhák is okoznak csodákat egyes emberek bőrén. Orvosnál remélhetőleg voltál már és meggyúgyultál!
2018. szept. 22. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!