Ússzak tamponnal?
Figyelt kérdés
Fontos lenne hogy ne hagyjam ki most sem az úszóedzést. Szűz vagyok, életemben egyetlen tampont használtam, 1 óráig volt bent, szinte ugyanolyan volt mikor kivettem mint mikor beraktam. Nem tudom ússzak e így vele. Esetleg szivároghat e. Ha a vízzel is megszívja magát az egyik oldalról (lentről) a másik oldalról vérrel, akkor nem csúszik ki magától főleg ha elég intenzíven mozgok? Mit csináljak ha szivárog, mitől lehet?2018. jún. 24. 10:53
1/9 anonim válasza:
Ha eros a verzesed, akkor ne!
Ha gyengebb mar, 5.6 nap, akkor nem valoszinu, hogy szivarogni fog.
2/9 A kérdező kommentje:
3.napon vagyok. Nem mondanám erősnek, de talán még közepesnek is csak alig. Az első napom szokott a legerősebb lenni.
2018. jún. 24. 10:59
4/9 A kérdező kommentje:
De ha nagyon megtelik vízzel és vérrel is, akkor nem fog kicsúszni? És még azon gondolkodtam, hogy ha megszívja magát akkor 2X 3X nagyobb lesz a tampon akkor nem fog fájni a kivétele,mert akkor ugye nagyobb lesz mint amekkorát betettem? Lehet kicsit buta gondolot. :)
2018. jún. 24. 11:08
5/9 anonim válasza:
ne félj,nem fog fájni a kihúzás,pont akkor nem fáj,ha már megtelt
6/9 anonim válasza:
Ereszd tele vizzel, csak hogy lasd, nem lesz uthenger belole.:)
Ha nem eros a verzes, az egy orat kibirod vele.
Fekete furdoruha es egy sotet szinu medence kozeli torolkozo legyen nalad.:)
7/9 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat. Az úszómedence sajnos nem sötét színű, de majd meglátom hogyan lesz ez. :)
2018. jún. 24. 11:15
8/9 anonim válasza:
Lehet kapni a DM-ben kifejezetten uszashoz tampont, aminek vazelinnel el van zárva a külső vége, hogy ne szívja meg magát vízzel, így kisebb legyen az esélye hogy bármi fertőzést elkapsz a medencéből. Swimpon a neve. Két fajta is van asszem, az egyikre rá van írva, hogy nem menstruáció esetén használando, hanem amúgy uszashoz ha nem akarja hogy víz jusson be a hüvelybe, a masik fajtára ilyen nem volt ráírva, így én azt vettem. Én első napon használtam strandon, N kifejezetten erős a verzesem, és teljesen jól szuperalt, mondjuk mindig kicseréltem amikor kijöttem a vízből. Ha valakinek nagyon erős a menstruácioja akkor nem biztos hogy jó ötlet, de ha normális akkor simán lehet használni csak cserélni kell.
9/9 A kérdező kommentje:
És ebből a swimponból van mini? Melyik a legkisebb?
2018. jún. 24. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!