Kapcsolatba lehet a hányingerem azzal, hogy nem sokára megjön a menszeszem?
Figyelt kérdés
Már kb. 5 napja napja minden este hányingerem van.Már 4 éve menstruálok de ilyen még nem volt.13 éves leszek.Mit csináljak?:( Annyira rossz.2008. okt. 31. 21:30
1/4 anonim válasza:
Nekem is előfordult már ez. Szerintem kapcsolatban lehet azzal, igen.
2/4 anonim válasza:
Azt viszont nem tudom, mit tehetnél. :S :(
3/4 anonim válasza:
13 éves leszel és 4éve van mensid,hátt tudlak sajnálni, szegény jó sokáig kell ezzel együtt élned.LEhet kapcsolatban áll, de nem biztos.Lehet h vmi vírus támadott meg (ha csak hányingered van akkor nem biztos), remélem 13évesen a terhességet kizárhatjuk...
4/4 A kérdező kommentje:
Persze hogy kizárahatjuk (:100% hogy nem vagyok terhes( Nemis voltam együtt fiúval és az elkövetkező pár évbe sincs tervbe véve nálam (:
Már megvolt a mensim és azóta nincs hányingerem...Remélem hogy csak az volt a bajom :S
Hát igen jó sokáig :S Korán értem...de a családba mindenki :S Köszönöm a válaszokat!
2008. nov. 8. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!