Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem jön meg? Szerintetek...

Miért nem jön meg? Szerintetek terhes vagyok?

Figyelt kérdés

13 nappal azután teszteltem, hogy meg kellett volna jönnie és negatív lett, semmi koraterhességi panaszom nincsen, az elmúlt napokban görcsöl viszont a hasam mintha végre meg akarna jönni🤔 Édesanyám azt mondta ez a negatív teszt majd megnyugtat, ne stresszeljek rá mégjobban. Bár bevallom az elmúlt hónap nehéz volt, több haláleset a családban, vizsgák, ráadásul az emiatti idegesség. Egyszerűen próbálok nem gondolni rá, de nem megy, kb minden este sírva fekszek le, hogy mi van ha? És folyton gyomoridegben vagyok☹️ (Egyébként jövőhéten megyek nőgyógyászhoz szóval ezt ne írjátok, mert én is tudom😄 a ti véleményetekre/tapasztalatotokra vagyok kíváncsi) Az is különös volt, hogy mostanában nagyon lerövidültek a ciklusaim az elmúlt 4-5 alkalommal csak 24-25 naposak voltak és volt, hogy egy hónapban kétszer is megvolt🤨🤨 (inkább 28-30 napos ciklusaim voltak ált.)

Tudom, hogy ezer meg egy ilyen kérdés van, de ki vagyok borulva, help😶

2018. jún. 21. 09:15
 1/3 A kérdező kommentje:
Jaj az kimaradt, hogy van párom és gumival védekezünk, anélkül “a közelembe sem jöhet”😂 illetve mindig megnézzük, hogy kiszakadt-e vagy van-e rajta sérülés mikor felteszi, de nem volt ilyenre még példa.
2018. jún. 21. 09:28
 2/3 anonim ***** válasza:
13 nappal a menstruáció várt napja után már bőven kimutatta volna a teszt, ha terhes vagy. Úgyhogy nyugi, nem vagy terhes. A stressz miatt késik. Elég durva dolgok történtek veled az elmúlt egy hónapban, ez megviseli a szervezetedet. Teljesen normális, hogy bezavart a ciklusodba. A 24-25 napos ciklussal semmi gond nincs, az a lényeg, hogy 21 napnál több legyen. Nyilván egy hónapban kétszer menstruálsz, hiszen egy hónap 30-31 napos, a ciklusod meg (ahogy írtad) 24-25. Senkit nem érdekel, hányszor jön meg egy hónapban. Az a lényeg, hogy rendszeresen jön meg. Nem gond, hogy 28-30 napról 24-25 napra csökkent a ciklus hossza. Nem vagyunk gépek, nem működünk mindig egyformán.
2018. jún. 21. 09:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, nem is tudod mennyit segített ez!😊 A családom nem akarom azzal idegesíteni, hogy én idegeskedek miatta, a barátaim meg tuti elviccelnék (csak hát nekem ez nem vicces😀)
2018. jún. 21. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!