Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a baj? (többi lent)

Mi lehet a baj? (többi lent)

Figyelt kérdés

18 vagyok, és 2 éve vagyok együtt a barátommal, szeretjük egymást, jól megvagyunk. Szeretkezésnél mindig védekezünk óvszerrel, és eddig a 1,5 év alatt nem történt semmi olyasmi, hogy kilyukadt volna az óvszer stb. Azonban 3 napja késik, de persze előfordult már ilyen korábban, ráadásul beteg voltam a múlt héten és rengeteg citromot ettem, meg c-vitamint. Lehetséges, hogy ettől késne? Hallottam már nagyon sok embertől, hogy ezektől akár napokat is késhet, de a betegség miatt nem is gondoltam erre, csak ettem a sok citromot. Én a terhességet kizárnám, mert mint mondtam védekezünk mindig, és időbe fel szokta húzni.

Valaki hasonló helyzetbe? Vélemény? A válaszokat előre is köszönöm. :)

#menstruáció #egészség #C-vitamin #menstruációs ciklus késése
2018. jún. 19. 12:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha védekeztek, nem vagy terhes. Én nem tapasztaltam még, hogy a citromtól késne, de biztos nem vagy terhes, ne aggódj. Bármi más miatt is késhet, nem vagy robot, hogy mindig pontosan jöjjön meg. Pár nap belefér néha.
2018. jún. 19. 12:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazad van. :)
2018. jún. 19. 13:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Szép napot, már 3 napja? Az még valamennyire elfogadható. Igazából 1 hét után is megjöhet, de hogy érti azt, hogy időben felhúzza az óvszert? Itt arra gondol, hogy a sexuális aktus kezdete előtt?
2018. júl. 9. 04:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!