Miért fáj a hasam alja?
Figyelt kérdés
1 hónapja menstruációm előtt elkezdett nagyon fájni a petefészek tájékán jobb oldalt. Azóta folyamatosan fáj, néha elmúlik, de fekvés közbe vagy ha sétálok olyannyira rám jön, hogy beszédülök. Szívem tájékán is beszokott görcsölni, de lehet nincs hozzá köze. Elég vékonyka vagyok, de most kissé fel van a hasam puffadva, és gyakrabban pisilek.2018. jún. 17. 19:54
1/7 anonim válasza:
Mégis honnan kellene ezt kitalálnunk így neten keresztül, vizsgálatok nélkül? Menj el orvoshoz. Ha már egy hónapja fáj, épp ideje lenne...
2/7 A kérdező kommentje:
Már voltam nőgyógyásznál, de még nincs eredmény.
Nem kell egyből így válaszolni. Attól, hogy te nem tudod, mert ..........
Attól mással lehetett ugyan ez aki tud segítséget nyújtani.
2018. jún. 17. 19:59
3/7 anonim válasza:
"Attól mással lehetett ugyan ez aki tud segítséget nyújtani."
Aha. Mert a hasfájásnak egyetlen egy oka lehet, igaz?
Fájhat ovulációtól, cisztától, méhen kívüli terhességtől, petefészekgyulladástól, húgyúti fertőzéstől, vakbélgyulladástól, egy rakás bélbetegségtől...
Válogass.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem a hasam fáj. A hasam ALJA. Ha a hasam fájna több részen akkor lehetne. De ha a petefészek jobb oldala, nem hiszem, hogy olyan sok mindentől. Nem lehet gyomorrontás stb.
2018. jún. 17. 20:07
5/7 anonim válasza:
Ha ciszta lenne, azt az ultrahangon lehetett volna látni. Szóval szerintem inkább valami gyulladás vagy fertőzés. De konkrétat én sem tudok nyilván mondani.
6/7 anonim válasza:
Csak az alhasi fájdalom okait soroltam fel. A hasi fájdalom oldalihoz még fel tudok sorolni plusz tíz okot legalább.
A kérdező meg azt sem osztotta meg velünk, hogy mégis mit vizsgált rajta az orvos...
7/7 A kérdező kommentje:
Sima nőgyógyászati vizsgálat......
Rákszűrés, ultrahang -_-“
2018. jún. 17. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!