Hogyan hozhatnám előre? SOS
Pár napja késik a menstruációm, viszont pontosan 10 nap múlva megyek a VOLT-ra és nem szeretném, hogy ott jöjjön még, esetleg még akkor is meglegyen a menstruációm. Tippek, hogyan lehetne előrehozzni?
18/L
Sehogy
Csak sportolóknál vagy INDokolt esetben van hormon terápia!
Na így már érthető, bocsi, de ebbe bele ssm gondoltam, mivel nekem ez a görcsölős rész hál istennek kimaradt! Lehet a betét miatt (én azt használok), mert egyik barátnőm mesélte, h rettenetesen görcsölt neki a hasa, ha mensizett. Ő tamponozott. Aztán egyszer valami nyavaja miatt nem használhatott tampont, betéteznie kellett. És a második nap arra lett figyelmes, h nem görcsöl úgy, mint máskor szokott, de nem értette miért. Aztán meggyógyult, visszatért a tamponhoz, és megint elkezdett nagyon fájni neki. Akkor jött rá, h valami köze lehet a görcseinek ahhoz, h mit használ. Azóta minimalizálja a tampon használatot, és alig panaszkodik. Persze ez sem mindenkinél van így, mert ismerek olyat is aki betéttel is ugyanúgy görcsöl. Szóval ezt nem tudom.
Inni ihatsz a cataflamra, jobban be fogsz tőle állni, viszont hatni azt nem igazán fog. Hát ez így már tényleg komoly probléma, mert akkor tényleg nem lesz nagy élmény, h a sátorban gubbasztasz a görcsök miatt. Esetleg menj el nődokihoz, hátha tud felírni valami hatásosat a görcseidre. Jobbat sajna nem tudok. Viszont továbbra is azt mondom, h ne akarj szándékosan belekavarni a ciklusodba, mert egy fesztivál sem ér annyit, h komolyabb, esetleg maradandó problémákat kockáztass miatta! Amúgy is fiatal vagy még, előtted az élet fesztiválra akármennyire elmehetsz, de az egészségedet nem feltétlen olyan könnyű vissza kapni! Szóval jól gondold meg! És kitartást kívánok hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!