Hüvelyi UH mennyire fájdalmas? Milyen mélyen tolják fel a műszert? Éds kimutatja a legkisebb miómát cisztát is?
Figyelt kérdés
2018. jún. 16. 12:37
1/7 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt. Nem tudom, milyen mélyre dugta be a doki. Általában kimutatja a dolgokat.
2/7 anonim válasza:
Nekem fájt, mert eleve kicsit be volt gyulladva a hüvelyem. De nem volt vészes. :) Azt, hogy milyen mélyre, én sem tudom pontosan, de kimutat mindent.
3/7 anonim válasza:
Nem fájdalmas egyáltalán, max kicsit kellemetlen.
Igen, mindent kimutat.
23N
4/7 anonim válasza:
Nekem nem volt kellemetlen, persze sok múlik a dokin is. Kimutatta a cisztát.
5/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem fáj. Annyira sem, mint egy cytológiai vizsgálat. Szinte semmit nem érzel, max. annyit, hogy van bent valami. Nem tolják mélyre, ettől ne félj. Én is paráztam tőle, de kellemesen csalódtam, rosszabbra számítottam.
6/7 anonim válasza:
Nem fájt nekem, nem is tolja annyira mélyre szerintem, mert sosem éreztem hogy elérné a méhszájamat, amit pedig szex közben s sokszor érzek, mivel alacsonyan van. De sok múlik a dokin. Max az lehet picit kellemetlen amikor forgatja, és igen, mindent kimutat.
7/7 anonim válasza:
Nekem picit fájt,főleg amikor forgatta. Kimutatta a cisztákat, nekem minden be volt ott gyulladva.
Alap állapotban biztos nem fájt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!