Tegnap bevettem egy Escapelle nevű esemény utáni tablettát. Szerintrtek nagy bajom lenne ha bevennék egy EllaOne-t is ma?
Figyelt kérdés
frissen végzett gyógyszerész ismerősöm írta fel. Én vegyészmérnöknek tanulok, szóval valamennyi fogalmam van a dolgokról. Utána néztem több tudományos oldalon is amik azt írják, hogy ovuláció után nem hat a tabletta, sőt még növelheti is a terhesség esélyét ( progeszteron szerű hatása van ami meg segíti a beágyazódást). Szóval kidobtam egy rakás pénzt és még haszna se volt... de nem tudnánk most felnevelni a párommal egy babát szóval gondolkozom rajta, hogy beveszek egy másik fajta tablettát, ami máshogy hat..2018. jún. 16. 10:55
1/9 anonim válasza:
Ha szét akarod phaszni a hormonjaidat, vedd csak be nyugodtan. Ember, FÉL ÉVENTE nagyon maximum EGY esemény utánit lehet bevenni. Te normális vagy?!
2/9 anonim válasza:
az esemény utáni tabletta nem fogamzásgátló!!!
ha annyira félsz a terhességtől,miért nem szedsz rendszeresen fogamzásgátlót??
Ha annyira értenél a dolgokhoz akkor nem kérdeznél ekkora hülyeséget.
3/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy miért kell ezen annyira parázni. Tökéletes az a gyógyszer is, amit kaptál. Ez is hónapokra felborítja majd a hormonjaidat, de ha ennyire nem érdekel, akkor vedd be.
4/9 anonim válasza:
Ennyi hormon már komoly mellékhatásokat is okozhat. Bevérezhetnek a hajszálerek is.
5/9 A kérdező kommentje:
Mi az hogy bevérezhetnek a hajszálerek??
2018. jún. 17. 00:00
6/9 anonim válasza:
Nem igazán lehet ezt több módon érteni.
7/9 anonim válasza:
Vegyél, cs.szd csak szét a hormonháztartásodat, ha minden fxságot elhiszel :D
De szerintem inkább ne szexelj ennyi ésszel, és nem kell magad okosnak képzelni, mert NEM vagy az.
8/9 anonim válasza:
vegul terhes lettel? vagy lett valami mellekhatas?
9/9 anonim válasza:
Tényleg. Engem is érdekelne. Történt vmi azóta?
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!