Ha voltam magán nőgyógyásznál, de jövőhónapban van időpontom a rendes nőgyógyászatra?
Aki magánorvoshoz jár, nem is értem, mit kínozza magát a TB-s ellátással. AZ inkább büntetés, mint jó dolog...
AMúgy meg nem, nem tudják, tőled kérdezik, mikor volt utoljára rákszűrésed. Ha 1 éven belüli időpontot mondasz, békén hagynak. Amúgy a TB-s szakrendelés pont attól TB-s, hogy nem kell érte fizetni. AMi látszik is az ellátáson...
Köszönöm a választ!
Persze, nem jó dolog. De kicsit sokára kaptam időpontot, 2 hónapra rá. Mivel azt hittem van problémám így elmentem magánrendelőbe, ahol hála Istennek kiderült, hogy rosszul feltételeztem. Tényleg csak kíváncsiságból mennék el.
Elvileg tudnia kell mert a rendszerbe be kell írnia a kartonodhoz..persze nem úgy hogy rád néz és megmondja hogy igen te 4 hónapja voltál rákszűrésen, csak ha megnézik a gépben ott kéne szerepelnie az eredménnyel együtt.
És hülyeség hogy kínoznád magad az sztk-s nőgyógyászaton...nem kell általánosítani azért mert nálatok szar az ellátás..nálunk normális. (ezt az elsőnek szántam)
Sztk-ban ingyenes és ugyanolyan mint egy magán dokinál, csak nála 10-15 ezer ft.
Mikor volt a rákszűrés? Ha negatív az eredmény, tök felesleges még egyszer levetetni.
Ha meg kevesebb, mint 3 hónapja, akkor kifejezetten ellenjavallt a dolog, mivel fals eredményt ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!