Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A ciklusom 44. napján járok...

A ciklusom 44. napján járok és meg nem jött meg. Baba lehet?

Figyelt kérdés

A párommal május 30-án voltunk együtt, viszont nem tudom, akkor mennyire voltam termékeny, mert mostanában elég rendszertelen a mensim, előző hónapban a 44. jött meg, előtte 37 két hónapban is, azelőtt pedig 33-35 napos volt. Gondoltam, biztos csak a stressz, de most még csak előjelem sincs, se mellfeszülés, se hasfájás, semmi.

Miután együtt voltunk, rá 14 napra csináltam Gólyahír tesztet (egyébként pharmatex krémmel védekeztünk, és megszakításos mellé), negatív lett, mondjuk délután, nem reggel.

Mivel akkor már a 40-41. napon jártam, már ki kellett volna mutatnia, nem? Vagy lehetséges, hogy terhes vagyok?

Igaz, hogy rengeteget stresszelek mostanában, és nagyon ki is húzódik mostanság a mensim, de ez már érdekes, hogy 44. Nap és még csak előjel sincs... :(

2018. jún. 14. 16:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden teszt mutatja ki aktus után 14 nappal a terhességet. Csinálj pár nap múlva egy újabb tesztet. Símán lehet terhesség, a Pharmatex és a megszakítás nem túl megbízható.
2018. jún. 14. 16:44
 2/3 anonim ***** válasza:
A Pharmatex nagyon megbízhatatlan védekezés.
2018. jún. 14. 21:54
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Tudom, hogy nem megbízható, de úgy tudom, ha megszakítással van kombinálva, úgy már oké. Egyébként még mindig nem jött meg, ma csináltam reggeli elsőből tesztet, clearblue, negatív. 22 napja voltunk együtt és 16 napja késik. Ugye akkor ez már biztosat mutat?

Hétfőn megyek egyébként dokihoz, csak nem tudok mégse megnyugodni, hiába negatív a teszt! :(

2018. jún. 20. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!