Csíp a tusfürdő. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Amióta fogamzásgátlót szedek (2 hónapja Mirabella-t), azóta csípi a tusfürdő a hüvelybemenetemet. Semmi más tünetem nincs, semmi folyás vagy viszketés csak egyedül ez a probléma áll fenn.. Lehet esetleg attól, hogy a fog.gátló megváltoztatta a hüvelyi pH-m? Vagy mi lehet a baj?2018. jún. 13. 22:16
2/11 A kérdező kommentje:
Eddig semmi baj nem volt azzal a tusfürdővel ( sima Baba tusfürdő), ezért is nem értem..
2018. jún. 13. 22:21
3/11 anonim válasza:
Simán lehet hogy valtoztal vagy a tusfurdo valtozott próbálj ki valami újat
4/11 anonim válasza:
A tusfürdő nem arra való, hogy belemosd. Arra való az intim lemosó, ami ph semleges. Nem is szabad oda tusfürdőt használni....
5/11 anonim válasza:
Te most komolyan tusfürdőt használsz intim lemosó helyett??? A pH érték mond valamit? A hüvely flórája savas,te meg lúggal mosod...
6/11 A kérdező kommentje:
Nagyon keves not ismerek aki kulon intim mosakodot hasznal, nempedig tusfurdot
Es nekem sem volt semmi bajom 18 even keresztul emiatt
De koszonom a valaszokat:)
2018. jún. 13. 22:37
7/11 anonim válasza:
Akkor az ismeretségi körödbe ostoba nők tartoznak.
8/11 anonim válasza:
Szintén Baba tusolót használok. Kedves lányok! Úgy leugattátok a fejét, mintha valami főben járó bűnt követett volna el.
9/11 anonim válasza:
Szerintem ne használj tusfürdőt a hüvelyed külső részére. Bőven elég meleg vízzel megmosni.
10/11 anonim válasza:
Mi van lányok nem volt tegnap szex? Vagy miért vagytok ennyire ingerültek?
Én is tusfürdőt használok és még életben vagyok. :D Régen használtam intim mosakodót, ugyanolyan volt mint a tusfürdő.
Kérdező lehetséges hogy megváltozott a pH-d de akkor gomba is van. Attól hogy nincs viszketés meg folyás, attól még lehet.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!