Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csíp a tusfürdő. Mitől lehet?

Csíp a tusfürdő. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Amióta fogamzásgátlót szedek (2 hónapja Mirabella-t), azóta csípi a tusfürdő a hüvelybemenetemet. Semmi más tünetem nincs, semmi folyás vagy viszketés csak egyedül ez a probléma áll fenn.. Lehet esetleg attól, hogy a fog.gátló megváltoztatta a hüvelyi pH-m? Vagy mi lehet a baj?

2018. jún. 13. 22:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Tusfürdő váltás?
2018. jún. 13. 22:19
 2/11 A kérdező kommentje:
Eddig semmi baj nem volt azzal a tusfürdővel ( sima Baba tusfürdő), ezért is nem értem..
2018. jún. 13. 22:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Simán lehet hogy valtoztal vagy a tusfurdo valtozott próbálj ki valami újat
2018. jún. 13. 22:26
 4/11 anonim ***** válasza:
55%
A tusfürdő nem arra való, hogy belemosd. Arra való az intim lemosó, ami ph semleges. Nem is szabad oda tusfürdőt használni....
2018. jún. 13. 22:33
 5/11 anonim ***** válasza:
57%
Te most komolyan tusfürdőt használsz intim lemosó helyett??? A pH érték mond valamit? A hüvely flórája savas,te meg lúggal mosod...
2018. jún. 13. 22:35
 6/11 A kérdező kommentje:

Nagyon keves not ismerek aki kulon intim mosakodot hasznal, nempedig tusfurdot

Es nekem sem volt semmi bajom 18 even keresztul emiatt

De koszonom a valaszokat:)

2018. jún. 13. 22:37
 7/11 anonim ***** válasza:
22%
Akkor az ismeretségi körödbe ostoba nők tartoznak.
2018. jún. 13. 22:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szintén Baba tusolót használok. Kedves lányok! Úgy leugattátok a fejét, mintha valami főben járó bűnt követett volna el.
2018. jún. 13. 23:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ne használj tusfürdőt a hüvelyed külső részére. Bőven elég meleg vízzel megmosni.
2018. jún. 14. 07:47
 10/11 anonim ***** válasza:
68%

Mi van lányok nem volt tegnap szex? Vagy miért vagytok ennyire ingerültek?

Én is tusfürdőt használok és még életben vagyok. :D Régen használtam intim mosakodót, ugyanolyan volt mint a tusfürdő.

Kérdező lehetséges hogy megváltozott a pH-d de akkor gomba is van. Attól hogy nincs viszketés meg folyás, attól még lehet.

2018. jún. 14. 08:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!