Segítség! Menstruáció, tamponcsere? A többi lent!
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni!
Másodéves vadgazda technikusnak tanulok. Idén nyáron lesz 1 hónap nyári gyakorlatom. :S Ebből egy hetet végig kint vagyunk az erdőn, ez a hét pont akkorra esik, amikor meglesz. Elég erősen megvan nekem, reggel 7:20-tól 13:05-ig vagyunk kint. :/ Három osztály lesz kint, mi és még a felettünk járó osztályok. (hurrá) Ez kb 50 fő, ebből 3-an vagyunk lányok, és őket se nagyon ismerem. A többi fiú..megint hurrá. Nem tudom hogyan oldjam meg a tampon és betét cserét, mert alap, hogy WC nincs, azokkal a lányokkal nem vagyunk egy területen, hogy elkísérjenek. A tanáraim is mind férfiak. Ki bírná valamilyen erősebb tampon, + betét? Vagy úgy hogy max mégis el megyek valahova, és hátha nem jönnek utánnam? Vagy valami más, okos dologm hogyan bírhatnám ki ezt a hetet? Nagyon fontos.. előre is köszönöm! 16/L
(Bocsánat hogy hossző lett! xD)
Szerintem nem jó, ha hat órát van bent egy betét, hiába éjszakai. Erdőben lesztek, meleg van, izzadni fogsz. Ilyen körülmények közt nekem 3-4 óra is sok lenne. Szerintem tegyél 2 betétet egymásra, és kb fél időben, amikor már kezd érezhetővé válni a betét, akkor pisilésnél csak leszeded a fölsőt, alatta ott lesz a tiszta.
Vagy, ha ez macera, akkor javaslom még, h vegyél applikátorps tampont, azt az erdőben is tudod cserélni anélkül, h a tamponhoz vagy magadhoz érnél. Így nem kell a fertőzésektől tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!