Fenn áll a terhesség vagy ez a gyógyszer mellékhatása? Orvosnál voltam nem vizsgált meg szerinte a gyógyszer.
Figyelt kérdés
Három hónapja szedem a lindynette gyogyit. Volt fogyás hüvely fájdalom a hasam felpuffadt de nem mindig van az se szédülök van hányinder de az se mindig. Legutóbb csalán kiütésem volt a fenekemnél. Tesztelni nem mertem mert kicsit be vagyok sza...va nagyon nem szeretnénk már többet.2018. jún. 12. 16:05
1/8 anonim válasza:
Ha ilyen mellékhatások vannak, pont itt az ideje váltani.
2/8 A kérdező kommentje:
Azt el felejtettem le írni hogy a menzeszem meg volt időbe normálisan erősen 7napig
2018. jún. 12. 16:11
3/8 A kérdező kommentje:
A mellemim is meg nőttek és átlátszó váladég jött belőlle.
2018. jún. 12. 16:16
4/8 anonim válasza:
A fogyás, a hüvely fájdalom és a puffadás nem terhességi tünet. A hányinger és a szédülés lehet az, de lehet tabletta mellékhatás is. A melled a terhesség ilyen korai szakaszában nem nőne, viszont fogamzásgátló okozhatja, mondjuk a belőle folyó váladék fura. Hány napja volt a menstruációd? A panaszok előtte kezdődtek? Mert akkor mellékhatások. Az első három hónap után meg kellene szűnniük, de szerintem is gyógyszert kéne váltanod.
5/8 A kérdező kommentje:
Az utólsó menzeszem 3 hete volt és előtte is volt néha hányinger. De csak azoktól amiktől lányom terhessége alatt hánytam miután megszültem fenn maradt hogy ezeket a dolgokat nem bírom , de most fel erősült ismét. Tudom hogy nem itt kéne kérdezni. De mivel az orvos nem vizsgált meg se most se akkor mikor a gyógyszert felírta így tanácstalan vagyok.
2018. jún. 12. 16:27
6/8 anonim válasza:
Ez nem terhesség, hanem hormon felborulás. Azért a fogamzásgátló nem egy vitamin. Nem mindenki szervezete reagál jól rá.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2018. jún. 12. 19:12
8/8 anonim válasza:
VÁLADÉK JÖTT A MELLEDBŐL? EZ NEM NORMÁLIS, VÁLTS A SAJÁT ÉRDEKEDBEN, VAGY VÉDEKEZZETEK MÁSHOGY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!