Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampon vagy betét?

Tampon vagy betét?

Figyelt kérdés
Ti mit használtok?

2018. jún. 9. 13:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Betétet.

A tampont nem bírom elviselni.

20/L

2018. jún. 11. 22:57
 12/12 anonim ***** válasza:

Csak betétet. Próbáltam a tampont is, de nekem a betét jobban bejön, ezért maradtam a betétnél. Nekem sokkal egyszerűbb betéttel megoldani a dolgokat, akár csere, akár használat szempontjából! Amikor tamponnal próbálkoztam, jobban görcsölt a hasam. Végtelenül lehengoló látvány volt fürdésnél (van a fürdőben egy nagy tükör) az, h egy kék cérna lifeg a két lábam közt. Cserélni meg undorító volt: kihúztam magamból egy, a vér különböző árnyalataiban pompázó, felpuffadt gnóm valamit, amihez ha hozzá érek szivárog belőle a vér, és még a wc papírt is képes átáztatni. Nem beszélve arról, h szerintem árt a hüvely izomzatnak.

De továbbra is azt mondom, h mindenki azt használjon, ami jobban bejön neki. Végig kell sokféle (tampont, és betétet is) próbálni, és kiválasztani a legmegfelelőbbet! Én mindkettőt próbáltam, és úgy döntöttem a betét mellett, viszont sok olyat hallani/olvasni (ami szerintem gáz), amikor valaki vagy a betétet, vagy a tampont nem próbálta soha, és úgy fi.kázza a másikat.

2018. jún. 17. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!