Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Bevehetem a fogamzásgátlót?

Bevehetem a fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés
sziasztok!most fogok életemben először fogamzasgatlot szedni és a menzesz első napjan kéne bevennem a gyogyszert, viszont délóta gyengébb barnás folyásom van és menstruációs görcseim, ez most akkor gyakorlatilag a menzesz első napját jelenti? vagy majd csak akkor vegyem be ha már rendes vér jon?koszi:) 20/L

2018. jún. 8. 15:12
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Akkor, amikor már rendes vér jön
2018. jún. 8. 15:25
 2/8 anonim ***** válasza:
41%
Nyugodtan beveheted mert megjött. Ne hallgass az elsőre.
2018. jún. 8. 15:36
 3/8 anonim ***** válasza:
10%
A másodikra ne hallgass. Az első jól mondja. Akkor kell elkezdeni, amikor már vér folyik, nem barna maszat. De ezt több ilyen típusú kérdés alatt is láthatod, ha rákeresel.
2018. jún. 8. 15:48
 4/8 anonim ***** válasza:
41%
Te meg ne legyél már hülye. Szerinted a barna maszat az nem vér te igen okos? Mindenhova csak hülyeségeket írsz.
2018. jún. 8. 15:56
 5/8 anonim ***** válasza:

A barnázás NEM jelenti a menstruáció megjöttét!!!! A menstruáció megjöttét mindig a valódi menstruációs vérzés megjelenése határozza meg!

[link]

"A ciklus első napjának a menstruáció első napját tekintjük. Vannak, akiknél a menstruációt néhány napos pecsételő vérzés vagy “barnázás” előzi meg, ez nem számít, azt a napot vegyük a menstruáció első napjának, amikor először jelentkezik rendes vérzés. Több napig tartó pecsételés, “barnázás” esetén azonban érdemes orvoshoz fordulni, mert hormonális problémákra utalhat."

2018. jún. 8. 15:57
 6/8 A kérdező kommentje:

azért gondolom, hogy gyakorlatilag megjött mert nagyon görcsöl mellé a hasam :)

de várok meg akkor a rendes vérre.

2018. jún. 8. 16:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Kérdező! Szerintem ma estére, vagy holnap reggelre megfog jönni rendesen, én pl. mindig este 8-9 tájékán szedtem be a tabit, kényelmesebb volt esténként vacsi-fürdés után,mint random bevenni délután.
2018. jún. 8. 16:12
 8/8 A kérdező kommentje:
a tamponon már rendes vér volt :) az elso napjaim mindig gyengék, de akkor én szerintem mostmár beveszem.
2018. jún. 8. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!