Bevehetem a fogamzásgátlót?
Figyelt kérdés
sziasztok!most fogok életemben először fogamzasgatlot szedni és a menzesz első napjan kéne bevennem a gyogyszert, viszont délóta gyengébb barnás folyásom van és menstruációs görcseim, ez most akkor gyakorlatilag a menzesz első napját jelenti? vagy majd csak akkor vegyem be ha már rendes vér jon?koszi:) 20/L2018. jún. 8. 15:12
2/8 anonim válasza:
Nyugodtan beveheted mert megjött. Ne hallgass az elsőre.
3/8 anonim válasza:
A másodikra ne hallgass. Az első jól mondja. Akkor kell elkezdeni, amikor már vér folyik, nem barna maszat. De ezt több ilyen típusú kérdés alatt is láthatod, ha rákeresel.
4/8 anonim válasza:
Te meg ne legyél már hülye. Szerinted a barna maszat az nem vér te igen okos? Mindenhova csak hülyeségeket írsz.
5/8 anonim válasza:
A barnázás NEM jelenti a menstruáció megjöttét!!!! A menstruáció megjöttét mindig a valódi menstruációs vérzés megjelenése határozza meg!
"A ciklus első napjának a menstruáció első napját tekintjük. Vannak, akiknél a menstruációt néhány napos pecsételő vérzés vagy “barnázás” előzi meg, ez nem számít, azt a napot vegyük a menstruáció első napjának, amikor először jelentkezik rendes vérzés. Több napig tartó pecsételés, “barnázás” esetén azonban érdemes orvoshoz fordulni, mert hormonális problémákra utalhat."
6/8 A kérdező kommentje:
azért gondolom, hogy gyakorlatilag megjött mert nagyon görcsöl mellé a hasam :)
de várok meg akkor a rendes vérre.
2018. jún. 8. 16:07
7/8 anonim válasza:
Kérdező! Szerintem ma estére, vagy holnap reggelre megfog jönni rendesen, én pl. mindig este 8-9 tájékán szedtem be a tabit, kényelmesebb volt esténként vacsi-fürdés után,mint random bevenni délután.
8/8 A kérdező kommentje:
a tamponon már rendes vér volt :) az elso napjaim mindig gyengék, de akkor én szerintem mostmár beveszem.
2018. jún. 8. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!