Nőgyógyász mit szól a mellbimbó piercinghez?
Figyelt kérdés
Eddig soha nem nézte meg doki a mellemet, de érzek benne egy csomót, mikor felhívtam azt mondta menjek be holnap megnézi. De nekem van egy mellbimbó piercingem, amit még pár éve csináltattam, semmi baja nincs, csak egyszer még mondta valami orvos, hogy nem egészséges mert roncsolja a tejcsatornákat. Nem fog kiakadni a doki? Kivenni nem szeretném, mert hamar összeforr, a másik mellembe is volt de tüdőszűrés miatt ki kellettt venni és csak az egyiket tudtam visszatenni utána, pedig kb 20 percre vettem ki. Szerintetek? 17/L2018. jún. 6. 22:06
11/13 A kérdező kommentje:
A pasim szalonba csinálta, rendesen, normálisan. Egyébként voltam orvosnál, nem szólt rá semmit, csak megkérdezte nem volt e begyulladva vagy valami, aminek lehet köze a csomóhoz.
2018. jún. 7. 16:43
12/13 anonim válasza:
Jézusom 14-15 évesen mellpiercing,na szép.Gondolom akkor a szexet is olyan korán kezdted.Gyönyörű.
Az orvos nem fog vele foglalkozni.
13/13 anonim válasza:
Fa-sza ha a barátod csinálta meg szalonba,azt jelenti,hogy ő már nagykorú volt,felnőtt,és felnőtt fejjel egy 14-15 évessel kevert.18-20 éves gyereknek se 14-15 évesekkel kellene kevernie,mert az csak azt mutatja hogy agyilag ő is ott tart.
Na szép.Újabb laza erkölcsű lány.Büszkék lehetnek rád.
De legalább orvoshoz eljársz.Remélem ettől függetlenül jól vagy és minden oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!