Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen a normális hüvelyi folyás?

Milyen a normális hüvelyi folyás?

Figyelt kérdés

Az elmúlt félévben hüvelyi fertőzésekkel küzködtem és talán most elmúlt. De olyan rég tapasztaltam már, hogy milyen a normális hüvelyi folyás, hogy már nem tudom megállapítani.

Milyen a színe, az állaga, kb mennyi folyik ki egész nap? Baj ha inkább fehéres és nem átlátszó?

20/L

2018. jún. 5. 18:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Erre nincs általános szabály, hiszen nem vagyunk egyformák. Ha nincs semmi panaszod, semmi kellemetlen érzésed, akkor valószínűleg normális fehérfolyásod van. Az állaga és a mennyisége változik az egész ciklus során. Lehet fehéres és átlátszó is, nem gond.
2018. jún. 5. 18:50
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ez változó, sajna nem tudja neked senki megmondani. Nekem van amikor több is, nagyon látszik a bugyin, van amikor szinte semmi. Nekem is fehéres szokott lenni.

Igazából mivel rendszeresen küszködök fertőzésekkel, én úgy élem meg ha van valami bajom, hogy érzem konkrétan hogy nem okés valami. Diszkomfort érzésem van, viszketek is sokszor, és fürdés után is kellemetlen oda lent az illatom. Utóbbit mondjuk egy pasival könnyebb megállapítani. :D

2018. jún. 5. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!