Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzásgátló tabl. Után...

Fogamzásgátló tabl. Után peteérés barnazassal normális?

Figyelt kérdés

Úgy sikerült, hogy menzesz után kezdtem el szedni két hete

Most 3napja erősen barna nyalka váladék jön és nem tudom mitől lenne vérzéses ovulacio

Terhesség vagy pont hogy jele hogy nem lehetek?

2018. jún. 5. 12:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Az első 3 hónapban normális a köztes vérzés. Attól van, hogy még nem szokta meg a szervezeted a hormont. Ha menstruáció után kezdted el, akkor az első levél alatt mindenképpen alkalmazzatok kiegészítő védekezést.
2018. jún. 5. 15:05
 2/5 A kérdező kommentje:

Úgy írta, hogy ha utána, akkor egy hét múlva lehet már nélküle is

Igazából a bőröm miatt írták fel, félek még tőle és nem tudtam ez normális e..

2018. jún. 5. 17:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Igazad van. A tájékoztató szerint ha a ciklus (vagyis a menstruáció) 2-5. napján kezded el szedni a fogamzásgátlót, akkor egy hét után véd. Te azt írtad, a menstruáció után kezdted el. Azt hittem, hogy akkor már az 5. napon túl voltál. Ha nem voltál túl, akkor tényleg véd egy héttel utána.
2018. jún. 5. 17:40
 4/5 A kérdező kommentje:

Igazából az 5napon kezdtem el

Úgy jött le, hogy akkor egy hét

De gondolom ez nem meddőség vagy fogadtatásra mutat ha most napok óta peteérésnél lejön a nyálkahártya, vagy nem egyfajta megtermékenyített petesejtet dob le a fal ..

2018. jún. 5. 21:24
 5/5 anonim ***** válasza:

A fogamzásgátló kikapcsolja a természetes ciklust, és egy mű ciklust hoz létre mű vérzéssel. A megvonásos vérzés során csak méhnyálkahártya válik le. A tabletta kikapcsolja a peteérést.

Ha az 5. napon kezdted el a fogamzásgátlót, akkor 7 nap után véd. De sok doki az első levél alatt kiegészítő védekezést szokott javasolni.

Köztes vérzésed azért van, mert a hormonok összezavarják a szervezetedet. De ez az első 3 hónapban normális.

2018. jún. 5. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!