Köldökpiercing miatt alhasi fájdalom?
Figyelt kérdés
Régebb óta van a köldökömben piercing, de 2 hete véletlenül beleakadt a ruha, és azóta tiszta gennyes, gyulladt is. És elkezdett fájni az alhasam a méhem meg a bal petefészkem környékén...lehetséges az átterjedt gyulladás? Telefonon beszéltem a piercerrel mikor megkérdeztem mivel kezeljem, és akkor ő mondta hogy ha nem javul vegyem ki mert hasi gyulladást is kiválthat ritka esetben! De ő nem orvos persze csak hátha tud itt valaki segíteni.2018. jún. 2. 18:58
1/1 anonim válasza:
Menj orvoshoz nekem ez elég súlyosnak tűnik, oké hogy fáj mert beakadt de ha nem gyógyul és mindened fáj az nem normális. Nekem az alhasam meg a petefészkem sose fájt piercing miatt pedig sokáig gyógyult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!