Ez a dolog sürgősnek számít?
Erős mendtruációs görcsök, enyhébb görcsök két menszesz között - mindehhez társult alhasi égő, szúró érzés az alhasnál két oldalt.
Magánrendelésen voltam legutóbb, ahol amikor időpontot kértem, megkérdezték hogy sürgős-e a dolog?
Szerintem akkor számít sürgősnek, ha ez nálad szokatlan, eddig nem jelentkeztek ilyen panaszaid. Ez egy teljesen új dolog nálad, vagy általános, hogy erősen görcsölsz ilyenkor?
De az is lehet, hogy a sürgőst arra értette, hogy általános kontrollra, szűrővizsgálatra akarsz menni, vagy panaszod is van. Akinek panasza van, az sürgős, pl. egy hüvelygombára hiába kap az ember egy hónappal később időpontot. Meg ha neked máskor nem szúrkál a hasad, csak most, akkor szintén hiába mennél 1 hónap múlva, lehet, hogy addigra elmúlik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!