18 évesen normális a "kp. tág hüvely"? + Valaki lefordítaná nekem a többit?
Nőgyógyásznál voltam, ezt írta az ambuláns kezelőlapra:
,,Norm.külső genit., kp. tág hüvely, sima portio, folyt. rendes nagy. ut. afv.-ban, jobb oldalon diónyi rez. tap. Tkp. kisebb bővebb fluor,. cyt. levéve"
Kb. fél éve vesztettem el a szüzességem, nagyjából 10x voltunk együtt összesen, ennyitől már normális, ha tág a hüvelyem? A kp. tág ha jól sejtem közepesen tágat jelent. Megbeszéltük, hogy mi a baj (van egy 4 centis cisztám), de erre nem tértünk ki. Illetve a többit is szeretném megérteni, köszi, ha "lefordítod". :)
Köszi a választ!
(És nem kérek alpári privátokat, kedves üzenetküldő!)
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek, aki a kérdésre válaszolt, annak ment a zöld kéz, lepontozni meg senkit nem pontozok le. :) Utolsónak ajándékból a második válaszát is zöldkezeztem ;D
#3: Lehet, hogy majd fogok intimtornázni, de nem azért, hogy így kollektíven, "ti férfiak" szeressetek, hanem, hogy ne gyengüljenek meg a gátizmaim. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!