Normális ha ilyen egy nőgyógyász?
Ma voltam először nőgyógyásznál. Mivel múlt héten megtörtént az első aktusom és már amúgy is 26 éves vagyok, úgy gondoltam itt lenne az ideje elmenni, sosem lehet tudni. Az első amúgy is nagyon kellemetlen volt, irtóra fájt és szerettem volna ha megnéz egy orvos, és ír fel fogamzásgátlót is. Azt a tanácsot kaptam h menjek el minél előbb orvoshoz, meg én is úgy tudtam h ilyen esetben el kell menni.
A doki azzal kezdte h még nem voltam náluk, mondtam h igen most járok először nőgyógyásznál. Kérdezte h miért mentem, elmondtam h mi történt meg h már amúgy is ideje volt elmennem. Erre ő kiakadt és azt mondta, az őt nem érdekli h szexeltem, ezért én minek mentem oda. Annyira leoltott h kínomban már csak annyit tudtam mondani h kárfelmérésre, próbáltam elviccelni.
Azért kénytelen-kelletlen megvizsgált. De közben is bunkó kérdéseket tett fel pl. h mit bánok azt h elvesztettem a szűzhártyámat meg ilyesmi. Még az asszisztens csajon is látszott h szégyelli a dolgot.
Nagyon megalázó helyzet volt. Még én éreztem rosszul magam h elmentem menni.
Ez így részéről normális volt? Tényleg nem kellett volna elmennem?
Nem volt normális. Nem veled van a probléma nyugudj meg. Ilyen egy bunkó embert, aki orvos ráadásul, hát nem semmi.
Én is az első szex után mentem először nőgyógyászhoz (22 éves voltam akkor). Előtte nem volt semmilyen panaszom. Viszont a szex után örültem hogy csinált egy rákszűrést. Mindenképpen keress fel egy másik nőgyógyászt ha legközelebb esedékes a dolog.
23N
Amúgy is kicsit feszülten mentem mert nem tudtam ugye h mire számíthatok.
Csinált rákszűrést de a vizsgálat sem volt egy leányálom, mondta az asszisztens h lazítsak de hát ilyen kérdések mellett...
Amúgy sem jó emlék ez az egész, kicsit humánusabb bánásmódra gondoltam. Simán csak bejelentkeztem mert nem tudtam h megy ez, na és had nem mondjam kartonozóban sem voltak finomabbak. De az orvosnál már majdnem elbőgtem magam.
Nyilván keresek másikat, de ez most azért ledöbbentett. Arra gondoltam h az ilyen miért megy el orvosnak, menjen kőművesnek azt falazzon...
Viszont néztem róla véleményeket és egész jók voltak, azért gondoltam h talán tényleg nem kellett volna mennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!