Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hasbőr eltávolítása műtéttel?

Hasbőr eltávolítása műtéttel?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok vagyok. 5 évvel ezelőtt életmódot váltottam, közel 65 kilót dobtam le, és ez meg is látszik rajtam. Járok edzeni, de a hasamon nem javul a helyzet. Csipő tájékon az "úszógumi" lepelként lóg előre, ami egyrészt nagyon frusztrál, másrészt elég hamar be is gombásodhat. A kérdésem az lenne, hogy ha ezt tb alapon szeretném eltávolitattni hova kell fordulnom, mi a menete? Már googleban mindenhogy probáltam keresni a választ, de csak drága plasztikai sebészeteket találtam. Köszönöm szépen a segítő válaszokat!

24/L

2018. jún. 1. 11:59
 1/3 anonim ***** válasza:

A TB csak akkor támogatja ha a BMI-d eléri azt a szintet. Ez nem is tudom hány kg fogyásnál van, de szerintem te benne vagy.

Szent István kórház plasztikai sebészet, Dr Sebestyén Judit. Én őt ajánlom.

2018. jún. 1. 12:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. A kérdésem az lenne mi a menete? Besétálok a korházba, és megmondom mit szeretnék, vagy hívjam fel előtte? Buta kérdés, de még nem volt ilyenben részem.
2018. jún. 1. 12:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Fel kell hívni. Ez nem úgy müködik mint pl az sztk hogy besétálsz az orvoshoz és sorra kerülsz.

Felhívod elmondod hogy konzultációra szeretnél időpontot kérni hasplasztika miatt. A többit meg a konzin megbeszélitek.

2018. jún. 1. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!