Hasbőr eltávolítása műtéttel?
24 éves vagyok vagyok. 5 évvel ezelőtt életmódot váltottam, közel 65 kilót dobtam le, és ez meg is látszik rajtam. Járok edzeni, de a hasamon nem javul a helyzet. Csipő tájékon az "úszógumi" lepelként lóg előre, ami egyrészt nagyon frusztrál, másrészt elég hamar be is gombásodhat. A kérdésem az lenne, hogy ha ezt tb alapon szeretném eltávolitattni hova kell fordulnom, mi a menete? Már googleban mindenhogy probáltam keresni a választ, de csak drága plasztikai sebészeteket találtam. Köszönöm szépen a segítő válaszokat!
24/L
A TB csak akkor támogatja ha a BMI-d eléri azt a szintet. Ez nem is tudom hány kg fogyásnál van, de szerintem te benne vagy.
Szent István kórház plasztikai sebészet, Dr Sebestyén Judit. Én őt ajánlom.
Fel kell hívni. Ez nem úgy müködik mint pl az sztk hogy besétálsz az orvoshoz és sorra kerülsz.
Felhívod elmondod hogy konzultációra szeretnél időpontot kérni hasplasztika miatt. A többit meg a konzin megbeszélitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!