Volt már valaki hasonló helyzetben? El fog múlni?
Januárban a barátommal szerelmeskedés közben történt egy kis 'baleset' és esemény utáni tablettát vettem be! A várakozás az az egy hét idegörlő volt, hogy meg jön-e mikor fog megjönni.. következő hónapban késett aztán nem akart elmúlni. Aztán elkezdtem fogamzásgátlót szedni azt utóbbi 2 hónapban rendben meg is jött,de az előtte levő napokban annyira félek mint januárban, hogy mi van ha nem jön meg.. folyamatos agyalás, idegeskedés, egy szóval rettegek!
Mikor fog ez a félelem elmúlni?
Ha januárban teherbe estem volna akkor azt már biztos tudnám! :D
Igen, tudom, hogy bevettem a gyógyszer és hogy meg kell jönnie, de mégis olyan félelem fog el emiatt! Nagyon megijedtem akkor nagy trauma volt és azóta sem volt el!
Másodiknak
Uhh itt már nagyon elvonatkoztatsz ... megbízom a páromban,de nem szeretnénk gyereket jelenleg!
Nem vagy érett a szexhez, többek között, valamint a fogamzásgátlóhoz meg pláne nem.
Sajnálom, ez van.
Védekezzetek gumival, ott rögtön tudjátok, ha baleset lesz.
Úristen!! Basszus ennyi nagyon okost! Nem vagy érett ... 26 éves vagyok és 5 évig szedtem fogamzásgátlót és soha semmi gondom nem volt!
Új kapcsoltomban elején történt egy ilyen trauma, amitől azóta is félek! De mindegy nem várok ezek után már normális választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!