Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Volt már valaki hasonló...

Volt már valaki hasonló helyzetben? El fog múlni?

Figyelt kérdés

Januárban a barátommal szerelmeskedés közben történt egy kis 'baleset' és esemény utáni tablettát vettem be! A várakozás az az egy hét idegörlő volt, hogy meg jön-e mikor fog megjönni.. következő hónapban késett aztán nem akart elmúlni. Aztán elkezdtem fogamzásgátlót szedni azt utóbbi 2 hónapban rendben meg is jött,de az előtte levő napokban annyira félek mint januárban, hogy mi van ha nem jön meg.. folyamatos agyalás, idegeskedés, egy szóval rettegek!

Mikor fog ez a félelem elmúlni?

2018. máj. 31. 21:17
 1/9 anonim ***** válasza:
31%
Hogy elmúlni mikor fog, azt nem tudom. De a fogamzásgátló egy 28 napos mű ciklust csinál mű vérzéssel, úgyhogy a szünetben mindig lesz megvonásos vérzésed. Egyébként most attól félsz, hogy a januári balesetből terhes lettél, vagy hogy nem véd a fogamzásgátló? Ha előbbitől félsz, csinálj egy tesztet, hogy megnyugodj. Bár nyilván nem vagy terhes.
2018. máj. 31. 21:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A félelmed pedig akkor fog elmúlni, ha a barátodat teljes értékű társnak érezheted, akire akkor is számíthatsz, ha teherbe esel. Sajnos a nők ebből a szempontból mindig kiszolgáltatottak, mert a szexelés minden következményét egyedül kell viselniük a terhességtől kezdve a gyerek életben tartásáig. Természetes, hogy félsz és rettegsz, ha attól tartasz, hogy egyedül maradsz.
2018. máj. 31. 21:23
 3/9 A kérdező kommentje:

Ha januárban teherbe estem volna akkor azt már biztos tudnám! :D

Igen, tudom, hogy bevettem a gyógyszer és hogy meg kell jönnie, de mégis olyan félelem fog el emiatt! Nagyon megijedtem akkor nagy trauma volt és azóta sem volt el!

2018. máj. 31. 21:29
 4/9 A kérdező kommentje:

Másodiknak

Uhh itt már nagyon elvonatkoztatsz ... megbízom a páromban,de nem szeretnénk gyereket jelenleg!

2018. máj. 31. 21:33
 5/9 anonim ***** válasza:
54%
Szóval attól félsz, hogy nem véd a gyógyszer? Szedd rendesen, használjatok gumit, ha valami gyengíti a hatását, és akkor nem leszel terhes.
2018. máj. 31. 21:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Azt élem át minden egyes hónapban előtte mint annál az esetnél... jobban nem tudom magyarázni!
2018. máj. 31. 22:05
 7/9 anonim ***** válasza:
43%
Ha nem bízol a fogamzásgátló védelmében, akkor minek szeded? Akkor használjatok inkább gumit. Ott egyből látod, ha gond van.
2018. máj. 31. 22:09
 8/9 anonim ***** válasza:
60%

Nem vagy érett a szexhez, többek között, valamint a fogamzásgátlóhoz meg pláne nem.

Sajnálom, ez van.

Védekezzetek gumival, ott rögtön tudjátok, ha baleset lesz.

2018. jún. 1. 11:38
 9/9 A kérdező kommentje:

Úristen!! Basszus ennyi nagyon okost! Nem vagy érett ... 26 éves vagyok és 5 évig szedtem fogamzásgátlót és soha semmi gondom nem volt!

Új kapcsoltomban elején történt egy ilyen trauma, amitől azóta is félek! De mindegy nem várok ezek után már normális választ!

2018. jún. 1. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!