Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A páromnak is érdemes lenne...

A páromnak is érdemes lenne elmenni orvoshoz, nehogy "vissza" kapjam? A többi lent.

Figyelt kérdés

3 hete vizeletmintán voltam. A háziorvos mondta, hogy kezdetleges baketriális felfázásom van, kaptam rá antibiotikumot. Eközben amíg szedtem (4nap) nem szeretkeztünk a barátommal. Miután elszedtem a gyógyszert szeretkeztünk a párommal és égő érzést éreztem, fájt. Másnap el is mentem nőgyógyászhoz és mondta, hogy bakteriális fertőzésem van, mert felborult a PH-m és elszaporodtak a "rossz" baktériumok. Kaptam rá kúpot. Mondta az orvos, hogy ne szeretkezzünk a kúp szedés közben csak miután elszedtem, mert akkor oda-vissza adnánk egymásnak. Az lenne a kérdésem, hogy miután elszedtem nyugodtan szeretkezhetünk-e, vagy esetleg elkaphatta abban az egy alkalomban mielőtt nőgyógyászhoz mentem volna? Érdemes lenne neki is vizsgálatra menni? Nem szeretném, ha újra beteg lennék.

Még ilyen velünk nem volt, mindig elővigyázatosak vagyunk.

Értelmes válaszokat várok, köszönöm!

2018. máj. 31. 21:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes lenne őt is kivizsgálni. Max kiderül, hogy nem fertőzött.
2018. máj. 31. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!