Kimaradt két fogamzásgátló tabletta és most vérzek. Nagy a baj?
"A dokim mondta,hogyha vérzek az jó jel,mert legalább nem estem teherbe."
Ez most hogy jön ide? Miért hagytál ki két szemet? Alap tudás: a ciklusodat a gyógyszer irányítja, ha abbahagyod, vérezni kezdesz, mintha menstruálnál. A másik dolog, hogy ilyet annyira azért nem szabad csinálni.
Miért hagytad ki, és hol jársz most a tablettában?
Hogy a manóba tudtad két napig elfelejteni bevenni?
Egyébként ez is köztes vérzés, elmúlik ugyanúgy, viszont új levéllel kezdd el újra szedni, ne folytasd a másikat, azt kénytelen leszel elkárolni. De gondolom, a doki mondta. Ha nem, akkor mondom én. :)
Nem rég én is hasonlóan jártam. Beteg voltam, sok gyógyszert kellett szednem, és egyszerűen két egymást követő nap sajnos megfeledkeztem a fogamzásgátlóról. Azt a két szemet utána már nem is szedtem be (túl sok idő telt el, mire észrevettem).
A vérzés ugyanúgy jelentkezett, mint előtte (bár én már előtte is több éve szedtem, nem tudom, ez mennyire befolyásolta), viszont erősebben volt meg, és jobban is görcsölt a hasam, illetve nehezebben állt el. Utána ugyanúgy szedtem tovább a másik levelet, és minden szépen visszaállt.
Mindkét nap programom volt és habár nálam volt a tabletta egyszerűen elmaradt,nagyon feledékeny vagyok.
Amúgy a csomagban ez volt a második hét,a 4. és 5. nap maradt ki.
Tegnap kezdődött a vérzésem,de remélem hamar eláll majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!