Ki hogy enyhiti a menstruáció elötti rosszulléteket?
Flector és meleg a hasamra. Nekem ez segít, de csak a hasfájás ellen. A többit ki kell bírnom.
Nekem ugyanezek a "tüneteim" vannak, mintha én írtam volna és ugyanígy 7-8 napig meg van.
Első nap nem vészes, de már lefekvéskor veszek be fél féjdalomcsillapítót, és hajnali 3-4 fele a másik felét, úgy túlélem.
Ha elfelejtem, akkor másnap gyakorlatilag lábra állni nem bírok, csak sírok, úgy fáj, vagy épp hányok mint a fene.
Amúgy a második nap a durva csak, akkor fekszem, keveset mozgok, csak levest eszem, vagy gyümölcsöt, de van hogy semmit.
Jó, ez én vagyok, de én ülni nem tudok sokszor, annyira fáj néha.
Nekem a magneB6 segít, a menstruáció előtti két napban. Utána meg algoflex.
Ilyenkor én is próbálom moderálni magam evést illetoen, de előtte való 3 napban nagyon rám jön az ehetnék. Miután megjön, meg enni nem tudok két napig. Úgyhogy erre azt tudom mondani, hogy a megelőző napokban sok vitamint és magas ásványianyag tartalmú ételt kell fogyasztani.
Illetve sokszor egy edzés is sokat tud segíteni. Lehet, hogy akkor nagyon szenvedsz, de utána nagyon jo érzés tud lenni. Az alvást már nem is említem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!