Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ki hogy enyhiti a menstruáció...

Ki hogy enyhiti a menstruáció elötti rosszulléteket?

Figyelt kérdés
Hányinger görcs szédülés kb.semmihez nincs kedvem hasmenés amikor megjön 4napig még enyhébb vagy erősebb görcsök vannak 7-8napig szokott meglenni
2018. máj. 30. 08:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az étkezés nagyon fontos előtte. Bár ext ki kell tapasztalni. Ahogy érzed hogy valami már labbang vegyél be gyógyszert.
2018. máj. 30. 08:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Flector és meleg a hasamra. Nekem ez segít, de csak a hasfájás ellen. A többit ki kell bírnom.

Nekem ugyanezek a "tüneteim" vannak, mintha én írtam volna és ugyanígy 7-8 napig meg van.

2018. máj. 30. 08:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Igyekszem könnyebb ételeket enni, amik nem puffasztanak. Rengeteg vizet iszok, valamint gyömbérteát vagy kamillateát is szoktam. Magne B6-ot szedek, meg persze pihenek amennyit tudok.
2018. máj. 30. 10:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Első nap nem vészes, de már lefekvéskor veszek be fél féjdalomcsillapítót, és hajnali 3-4 fele a másik felét, úgy túlélem.

Ha elfelejtem, akkor másnap gyakorlatilag lábra állni nem bírok, csak sírok, úgy fáj, vagy épp hányok mint a fene.

Amúgy a második nap a durva csak, akkor fekszem, keveset mozgok, csak levest eszem, vagy gyümölcsöt, de van hogy semmit.

2018. máj. 30. 10:54
 5/7 anonim válasza:

Jó, ez én vagyok, de én ülni nem tudok sokszor, annyira fáj néha.

Nekem a magneB6 segít, a menstruáció előtti két napban. Utána meg algoflex.

Ilyenkor én is próbálom moderálni magam evést illetoen, de előtte való 3 napban nagyon rám jön az ehetnék. Miután megjön, meg enni nem tudok két napig. Úgyhogy erre azt tudom mondani, hogy a megelőző napokban sok vitamint és magas ásványianyag tartalmú ételt kell fogyasztani.

Illetve sokszor egy edzés is sokat tud segíteni. Lehet, hogy akkor nagyon szenvedsz, de utána nagyon jo érzés tud lenni. Az alvást már nem is említem. :)

2018. jún. 1. 23:10
 6/7 Rerorerorerorero válasza:
0%
Szarok egy jót
2018. jún. 3. 12:30
 7/7 anonim válasza:
Néha az is segít! XD
2018. jún. 3. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!