Csomót érzek a melleimben!? Többi lent
Az az igazság, jó hülyének fogtok nézni, de kábé 1-2 éve érzem a csomókat mind a kettő mellemben. Utána olvasgattam, és elvileg ez a fibroadenoma (nemtudom hogy jól írtam e) olyan tünetekkel járt, mint ami nekem van. Mozgatható, rugalmas csomók a mellekben. Csak nem szeretnék kockáztatni, szeretnék egy vizsgálatot. Az egyetlen baj, hogy nagyon nagyon fiatal vagyok még, 13 éves. Mindenki írt hogy a mammográfia ez 30-40 ev között ajánlatos. (Mondom, nem biztos hogy ezek rossz indulatúak, mert se nem nőttek, se nem csökkentek az elmúlt 1-2 év alatt). Nagyon fiatal vagyok, és nagyon tudatlan még.
A témához kapcsolódHAT, hogy néha a bal mellem szúr. Mindig ugyan ott, a szívem tájékán. Azt tudni kell, hogy nekem a szívem nem a legjobb, általában magas pulzusom van, de mindig változó. Ez a 2 összefüggésben lehet? Esetleg lehet hogy van egy daganat a mellemben, ami ráhúzodott a szívemre, és ezért fáj a szívem? (Ne haragudjatok, lehet hogy hülyeséget mondtam). Olvastam még az ultrahangról, meg nőgyógyászról is, de biztos ezek is korhoz vannak kötve. Mostmár én telljesen össze vagyok gabalyodva. Általában 16-7-8 éves korban mennek először nőgy.hoz, a rákszűrés meg 20+. Pont én lennék a kivétel, ilyen fiatalon? :/ Bocsánat hogy hosszú lett, de kétségbe vagyok esve :c
Én még emlékszem, amikor elkezdtek kifejlődni a melleim. Eléggé fájtak, érzékenyek voltak, és csomókat is éreztem bennük, azok a tejmirigyek.
Ha nagyon aggódsz, létezik gyermeknőgyógyászat, anyukáddal menjetek el. Nem valószínű, hogy ilyen fiatalon daganatod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!