Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez hüvely gomba lehet, vagy más?

Ez hüvely gomba lehet, vagy más?

Figyelt kérdés
Antibiotikumot szedtem 5 napig. Aztán abbahagytam, és rá 2 napra olyan volt, mintha hüvelygombám lenne... Sajnos, pont menstruáltam. Első nap picit viszkettem, és ennyi. De totál vörös a hüvelyem, és a fenekem is(végbélnyílás). Elmúlt a menszeszem. Még mindig vörös(mintha a bőr lehámlott volna), de nem viszket, nincs semmilyen folyásom, és nincs büdös szagom ott... Viszont húzódik a bőr. A menszesz alatt kezeltem magam kamillás ülőfürdővel(napi 2, és 4 napig). Egész menszesz alatt csináltam. Most viszont a pirosság megmaradt. Érdemes lenne Canestent vennem? Vagy nézhessem meg dokival, viszont ott időpont van, ki tudja mikor kerülök sorra... :( Sudocremmel kenegettem, úgy érzem segít. Viszont azt olvastam neten, hogy 1-2 hét a regenerálódás... Sose volt semmilyen nőgyógyászati bajom... :(
2018. máj. 27. 21:44
 1/1 anonim ***** válasza:
Menj el dokihoz, az a biztos. Sztk-ban még aznap fogadnak, csak ki kell várnod a sorodat.
2018. máj. 27. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!