Kipróbálhatom a tampont a második menstruációmnál?
Március közepén jött meg először, es akkor egyből ket hetig tartott, abból 4 napig nagyon intenzív volt.
Áprilisban is megjött,de akkor eleg volt a tisztasági, inkább csak maszatolás volt.
Tegnap megjötf újra, és ma 1-2 óránként cserélnem kellett, annyira intenzív. Ma már legalább hatszor kicseréltem.
Nyáron viszont nem szeretnék kimaradni a "jóból" es mivel még nem túl rendszeres, arra gondoltam, hogy most kipróbálnám a tanpont, hogy ne akkor kelljen először. Ajánlott ilyen "korán" kipróbálni?
17 l. (Igen, későn jött meg, de ez az egész családom női tagjainál is így volt)
Persze! Én 11 voltam, amikor megjött. Sajnos első alkalommal kellett már használnom, mert anyum nem akart úszásra felmentést írni, hiába sírtam :/... Igaz, először fájt, de ezt annak a számlájára írtam, hogy azt sem tudom, mi hogy van pontosan. A lényeg a gyakorlás. :D először otthon próbáld ki szerintem.
Amúgy igen, tényleg szerencsés vagy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!