3 napos, alvadtvéres menses, normális?
Figyelt kérdés
4 napot késett, amikor megjött minden rendben volt. Másnap több alvadtvéres darabka jött ki, kevés vérzéssel, harmadik nap meg betéten szinte semmi, törléskor van a papíron. Előző hónapban rendesen megjött, 5 napig tartott, nem volt utána nemi életem, az előző előtt is ami volt azt is gumival tettük. Volt már valakinek ilyen? Holnap hívom a dokimat, de addig is szeretném hallani a tapasztalatokat. Köszönöm.2018. máj. 27. 18:56
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem gond, egyszeri alkalom, ráadásul véreztél, tehát terhesség kizárva. Lehet ebbe a ciklusba nem vastagodott meg annyira a méhnyálkahártya, hogy annyi vérzés legyen, ezért tartott rövidebb ideig. Ha a következő hónap is ilyen lesz, akkor már érdemes orvoshoz fordulni.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. A kisebb-nagyobb vérrögök mire utalhatnak? Még nem találkoztam ilyennel, pedig már menstruálok pár éve (27 vagyok, 13 éves korom óta van).
2018. máj. 27. 19:01
3/7 anonim válasza:
Néha besikerül egy-egy ilyen nekem is, ha nem válik rendszeressé, akkor semmi gond.
32/N
4/7 anonim válasza:
Ja és a vérrögöket azért láthattad, mert nem volt elég híg a véred. Azzal sincs baj.
5/7 anonim válasza:
Az "alvadt vér" a leváló méhnyálkahártya darabja, teljesen normális jelenség. Nincs gond a menstruációval sem a leírás alapján. 4 nap késés nem probléma. A dokit felesleges ezzel fárasztani.
6/7 anonim válasza:
Teljesen normális, nekem is előfordul, bár inkább gyakrabban, de kevesebb ideig (szóval egy menstruációból egy nap alvadt véres csak). Ha nem válik rendszeressé, tényleg nincs szükség nőgyógyászra.
7/7 anonim válasza:
Ebben a hónapban nekem is ilyen vot a menstruációm.Öt nap helyett hét napig tartott és a 2-6 napig naponta egyszer nagyobb mennyiségű vérrög is kilökődött,meg kicsit erősebb is volt a vérzésem.A körzeti orvos szerint nincs ok az aggodalomra ha ez nem rendszeres,szerinte felfázástól van.Kaptam orvosságot,iinjekciót a görcsökre utána a megszokott módon elmúlt azzal,hogy most kicsit hosszabb ideig tartott.Az időjárás változás is okozhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!