Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyi esély van erre?

Mennyi esély van erre?

Figyelt kérdés

Mennyi esély van arra,hogy miközben húzom ki a tampont elszakad a cérna és bent marad a tampon?

Tudom,hülye kérdés. De csak ma kezdtem el tampont használni, semmi baj vele tök jól feltudom tenni meg minden. De félek,hogy egyszer erősebben húzom és bent marad a tampon. Ennek mennyi esélye van? Tudom,hülye kérdés. De azért még mindig félek,hogy megtörténik. Szóval inkább felteszem ezt a hülye kérdést, és megyek biztosra. Bocsánat a hülye fogalmazásért

2018. máj. 27. 15:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálam a 20 év alatt egyszer fordult elő,hogy kicsúszott a madzag a tamponból,szóval nem elszakadt.

Leguggoltam és viszonylag könnyen ki tudtam venni.Nem szabad pánikolni,az a lényeg,mindent meg lehet oldani.

2018. máj. 27. 15:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Tök esélytelen. A tampon anyagába bele van szőve a kihúzószál. De ha véletlen e is szakadna, akkor is ki tudnád szedni.
2018. máj. 27. 15:48
 3/10 A kérdező kommentje:
Igaz,bocsánat csak tényleg ez az első alkalom. És kicsit tartottam attól hogy kicsúszik a madzag,aztán mehetek is orvoshoz..köszönöm a válaszokat!:)
2018. máj. 27. 15:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Még orvoshoz sem kell menned, nem feneketlen hasadék a hüvelyed, hogy ami benne marad az eltűnik és úgy kell kihalászni. Maga a tampon és ujjad hossza összesen több kell, hogy legyen annak a pontnak a hosszánál ameddig feltolható, tehát el kell érned. Ha nem, esetleg ráfeszítesz/nyomsz hogy kijjebb csússzon.
2018. máj. 27. 15:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Tiniként én is féltem ettől. De anya megnyugtatott, hogy erre nagyon kicsi az esély. 5 éve használok tampont, sose volt gond vele. :)
2018. máj. 27. 17:09
 6/10 A kérdező kommentje:

Azóta én is beszéltem a nővéremmel,amire csak azt mondta hogy nagyon jó ez a tampon amit használunk,aztán meg is mutatta hogy mennyire erősen fogja a madzag a tampont. Magyarul: Megfogta a tampont,és erősen elkezdte húzkodni a madzagot,ami szinte meg se kottyant neki.:'D

Köszönöm szépen a válaszokat,nagyon megnyugtattatok!:)

Utolsó: Jó látni,hogy nem csak én voltam egyedül ezzel a félelemmel.:D

2018. máj. 27. 17:16
 7/10 anonim ***** válasza:

Jó fej az anyukád. :D

Én 6 éve használok tampont, még sose volt semmi, mondjuk eszembe sem jutott ez (szerencsére). Elég volt azzal szenvedni, hogy hogyan kell felrakni.

19/L

2018. máj. 27. 20:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Én mindig meghúzom párszor előtte. Az a lényeg, hogy húzáskor ne hirtelen rántsd meg, hanem lassan kezdd el húzni és így ki fog csúszni. Bennem még sosem maradt szerencsére.
2018. máj. 27. 21:02
 9/10 A kérdező kommentje:
Lassan szoktam kiszedni
2018. máj. 27. 21:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkor remélhetőleg nem lesz gond vele.
2018. máj. 27. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!