Mennyi esély van erre?
Mennyi esély van arra,hogy miközben húzom ki a tampont elszakad a cérna és bent marad a tampon?
Tudom,hülye kérdés. De csak ma kezdtem el tampont használni, semmi baj vele tök jól feltudom tenni meg minden. De félek,hogy egyszer erősebben húzom és bent marad a tampon. Ennek mennyi esélye van? Tudom,hülye kérdés. De azért még mindig félek,hogy megtörténik. Szóval inkább felteszem ezt a hülye kérdést, és megyek biztosra. Bocsánat a hülye fogalmazásért
Nálam a 20 év alatt egyszer fordult elő,hogy kicsúszott a madzag a tamponból,szóval nem elszakadt.
Leguggoltam és viszonylag könnyen ki tudtam venni.Nem szabad pánikolni,az a lényeg,mindent meg lehet oldani.
Azóta én is beszéltem a nővéremmel,amire csak azt mondta hogy nagyon jó ez a tampon amit használunk,aztán meg is mutatta hogy mennyire erősen fogja a madzag a tampont. Magyarul: Megfogta a tampont,és erősen elkezdte húzkodni a madzagot,ami szinte meg se kottyant neki.:'D
Köszönöm szépen a válaszokat,nagyon megnyugtattatok!:)
Utolsó: Jó látni,hogy nem csak én voltam egyedül ezzel a félelemmel.:D
Jó fej az anyukád. :D
Én 6 éve használok tampont, még sose volt semmi, mondjuk eszembe sem jutott ez (szerencsére). Elég volt azzal szenvedni, hogy hogyan kell felrakni.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!