Házi praktika a menstruáció rövidítésére vagy előrehozására?
Nem szeretném hogy tönkrevágja a családi nyaralást a Balcsin.Tampont még félek kipróbálni ezért kérem a segítségeteket!
13/L
Ami nekem és mamámnak bevált:
Facsarj ki egy citromot és idd meg a levét.
Ez néhány órára csökkenti a menstruációt. Addig pont jó amíg a vízben akarsz lenni.
De szerintem mindenképp próbálkozz meg a mini tamponnal, kell egy kis idő, de sokkal kényelmesebb, és azzal lehet fürödni.
Akkor remélhetőleg most is késik. Szurkolok.
Ha nem jön meg az nap,akkor is fürödhetsz végülis szerintem. Maximum többet járj ki a vízből és mindig menny el mosdóba majd.
A Balcsi "tiszta" vizében nem igazán szerencsés tamponnal sem fürödni! A tampon nem véd a fertőzésektől!
Sajnos előrehozni nem fogod a mensidet, bár léteznek tornagyakoralatok (pl: Aviva), ami állítólag képes ennek a szabályozására.
Én azonban annak vagyok a híve, hogy ami természetes, azt hagyjuk megtörténni abban az időben, amikor az szeretne.
Más nő is menstruál nyaralás alatt. Addig csinálhatsz még rengeteg más programot. Az esti bulit sem kell lemondani miatta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!