Hegyes mell kikerekedhet?
Figyelt kérdés
Szóval, 2004es születésű vagyok (azért írom így hogy ne tiltsanak megint) és kicsi, kibszott hegyes melleim vannak. Tavaly óta viszonylag sokat nőttek, és az utóbbi néhány hónapban is tapasztaltam kis változást, de amúgy elég lassan nőnek. Bizonyos ingerek hatására szépen kerekednek. Lógni nem lógnak, vagy csak nagyon minimálisan, viszont kissé úgy néznek ki, mivel a mellbimbóudvarom alatt kb alig van zsírszövet. Tehát van rá esély hogy pár év alatt nagyobbak és teltebbek lesznek? Tudom, az alapforma valszeg megmarad, de örülnék neki ha “nőiesebbek” lennének.2018. máj. 27. 13:09
11/18 anonim válasza:
Már fiatalabbnak is lóghatnak. Méret meg genetika függvénye... Ezért mondom, addig örüljön valaki, amíg hegyes! :)
12/18 Metionin válasza:
Persze, még nagyon fiatal vagy. Ha nő még, akkor szinte biztosan kerekebb lesz, ha pedig kicsi marad, akkor vagy kikerekedik, vagy kicsit hegyes marad. Nekem megállt a 15 éves formájában, kicsi is maradt meg valamennyire hegyes is.
13/18 anonim válasza:
Van akinek már huszonévesen is lóg, nekem nagy eséllyel 50évesen sem fog. Genetika.
14/18 anonim válasza:
29 vagyok, kicsit, hegyes mellekkel.
Nem zavar, sosem érdekelt, anyának sem volt nagy, még szülés után sem.
:)
Örülök neki inkább, hogy normálisan tudok sportolni, nem fáj tőle a hátam, stb.
15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2018. jún. 10. 18:16
16/18 anonim válasza:
Elmondásod alapján tubuláris mellnek hangzik. Nekem is ilyen volt, szenvedtem is miatta rendesen. Sokáig próbáltam elfogadni, de végül hála Istennek meg tudtam műttetni. Azóta vagyok boldog ember, már ami a cickómat illeti.
17/18 A kérdező kommentje:
Én is meg fogom műttetni. Megkérdezhetem kinél csináltattad és mennyiért?
2018. dec. 28. 12:54
18/18 anonim válasza:
17-es, Dr. Molnár Csaba Debrecen, csak ajánlani tudom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!