Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon vörös puncim, viszket,...

Nagyon vörös puncim, viszket, és fáj, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Szűz vagyok még. Három napja kezdődött. De mára már elviselhetetlen. Borzasztóan viszket, sétálni, mozogni alig tudok. Már sírtam is miatta. Nem tudjátok mi lehet a baj?

2018. máj. 26. 17:20
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem, most borotvaltam először
2018. máj. 26. 18:03
 12/20 anonim ***** válasza:
Akkor simán lehet attól. Pattanásos kiütések nincsenek? Csak ott fáj, ahol borotváltad?
2018. máj. 26. 18:17
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a borotválástól nem viszketne így. (Hacsak nem valami allergiás reakció a borotvahabra, de nem valószínű.)

Nekem a leírásról egyből a hüvelygomba jutott eszembe, nagyon gyakori, ha voltál mostanában uszodában, leültél a nem otthoni wc ülőkére, stb, simán elkaphattad, nem kell ahhoz szexelni. De mindenképp menj el nőgyógyászhoz, mert ha mi ki is találjuk, mi a baj, megoldani nem tudjuk. Bááár a kamilla tea mindenre gyógymód. Szóval próbáld ki, veszíteni nem lehet vele, főzöl egy kamilla teát, aztán borogatod vele ott, gyulladásgátló hatású, gombaölőnek ugyan nem mondható, de ha nem gomba, akkor segít. (Gombán csak a különböző krémek.)

2018. máj. 26. 18:23
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha a hüvelyed ill. a bemenet, kisajkak viszketnek és fájnak, akkor gomba. Vegyél a patikában canesten vagy gynoxin kúpot és krémet, amíg nem jutsz orvoshoz. Ha 3 napon belül nincs javulás, mindenképp orvos. Ill. nézd meg tükörrel a nemi szerved, ha pici hólyagok vannak rajta, lehet herpesz is, de mivel szűz vagy ez nem túl valószínű. A dokitól meg nem kell félni, csak megnézi a folyásod meg a hüvelybemenetet, esetleg tenyésztést vesz, semmi fájdalmas. De addig szerintem kezdj el valamit használni, mert eléggé gombának tűnik.
2018. máj. 26. 19:31
 15/20 anonim ***** válasza:
Gombás vagy bakteriális fertőzés. A Betadine kúp és kenőcs mindkettőre jó.
2018. máj. 26. 19:53
 16/20 A kérdező kommentje:
Igen, el kene mennem orvoshoz. Csak nem akarom, hogy anyukam, vagy noverem tudomast szerezzen rola. (Nem tul jo a kapcsolatom a csaladommal) majd megprobalok venni kenocsot, csak kisse kellemetlenul erzem magam, hogy milyen kremet kell vennem.
2018. máj. 26. 19:59
 17/20 anonim ***** válasza:
Pont a nővéredtől, vagy anyukádtól kellene tanácsot kérned.
2018. máj. 26. 22:29
 18/20 A kérdező kommentje:
Utolso: de nem kerhetek. Vagyis, ja. Nem olyan kapcsolatunk van, hogy ilyet megosszak vele. Azt se mondom el neki mikor van meg. Koztunk ez nem igy megy
2018. máj. 26. 22:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Vegyél canesten krémet (gyógyszertárban vény nélkül lehet kapni) hátha segít de nyugodtan menj dokihoz hidd el nem lesz semmi baj a te nemiszerved kb az ezredik amit lát semmi új nem lesz a dologban mondd el hogy viszket és szűz vagy megvizsgál kész
2018. máj. 27. 00:01
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Akkor szenvedj. Ha mindenre van valami kifogásod...
2018. máj. 27. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!