Kerülni kell a szexet ha húgyúti fertőzésem van? 17L
Figyelt kérdés
1hete elvesztettem a szuzessegem a baratommal és erre pont egy kis fertőzés. Nem mentem meg orvoshoz gyógyszerért és még a barátomnak sem mondtam el... És őszintén nem szívesen osztanam ezt meg vele. Durvulhatnak a tünetek a szextol?2018. máj. 26. 09:36
1/7 anonim válasza:
akkor ne menj, fertőzzétek össze-vissza egymást.
2/7 anonim válasza:
Neked a szex még amúgy is kerülendő
3/7 anonim válasza:
Miért nem osztanád ezt meg vele? Ha szexelsz vele, akkor a betegségeidet is igazán elmondhatod. És lehet, hogy eleve a szextől lett a fertőzés. Nekem is ilyen. A hüvelyben élő baktériumok (amik kellenek is oda) ilyenkor felkerülhetnek a húgycsőbe, ami felfázásszerű tüneteket okoz.
4/7 anonim válasza:
Mielőtt szexelnél össze-vissza légy felvilágosultabb!
5/7 anonim válasza:
Oszd meg a barátoddal. Nem voltál orvosnál, nem tudod tényleg húgyúti fertőzés e, lehet nemi. Ne szexeljetek addig, mert oda vissza fogjátok fertőzni egymást, ha nem bírtok magatokkal akkor is óvszer mindenképpen!
7/7 anonim válasza:
A fogamzásgátlásról azért remélem, azért beszéltetek. Ha óvszert használtok az elejétől fogva, elvileg nincs oda-vissza-fertőzés, de persze a dörzsölés nem tesz jót a tüneteknek.
Érdemes szex előtt és szex után is pisilni, hogy "kimosd" a bacikat a húgycsőből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!