Mi történik velem? Ez már nagyon aggasztó!
Lány vagyok, 17 éves és a mensim rendszertelen, és most két hónapot késik...enni nem nagyon bírok, világéletemben vékony voltam
A hasam állandóan korog és mintha mozogna benne valami (terhesség kizárva)
Egész nap fáradékony vagyok és legszívesebben aludnék, D vitamin hiányom van, de arra kaptam cseppeket
Sokszor arra ébredek fel éjjel, hogy majd szét szakad a húgyhólyagom, annyira kell mosdóba mennem.
Emellett a hasam nagyon gyakran fáj, de a mensim még mindig sehol...
Valakinek valami tippje van hogy mi lehet ez?
Szia!
Nekem is hasonlo problemaim vannak/voltak, en is baromi vekony vagyok. Bar nekem most normalis a menzeszem fogamzasgatloval, nem tudom anelkul milyen lenne.
A haskorgas nekem is van neha, en inkabb morgasnak hivom mert a beleimnel erzem es kajalas utan jeletkezik neha.
A faradekonysag lehet vashiany is, esetleg hormonalis gond, vagy csak szimplan keveset alszol vagy amit alszol az se pihenteto.
A felebredes pisiles miatt es a hasfajas is lehet felfazas.
De dokihoz erdemes lenne elmenni mindenkepp.
Elso valaszolo vagyok.
Igen, teny, hogy nem a termeszetes folyamatot szabalyozta be, de sokkal baratibba tette ezt az egesz menzesz dolgot szamomra.
3-as miről eszélsz? NINCS menzeszed, és nyugi, amint abbahagyod a tablettát ugyanolyan szar lesz, mitn előtte, mert SOHA nem volt beállva. Nem kéne bogyót szedni rendszertelen ciklusra, mert aztán majd kapkodhatod a fejed, hogy miért nem tudsz teherbe esni, meg miért jön meg összevissza - ha egyáltalán.
Kérdező, ez komolyabbnak tűnik egy egyszerű menzigondnál. :(
- én elmennék urológushoz az éjszakai vizelet-dolog miatt,
- teljes vérkép
- pajzsmirigy-vizsgálat sem ártana.
- emellett gasztroenterológia a vékonyságod és "gyomorkorgás" miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!