A nődokitok a feneketeket meg szokta nézni?
Figyelt kérdés
Nem feltétlen benyúlkálásra gondolok, hanem hogy esetleg kivülről azt is megvizsgálja? Szól, ha valami gáz van, aranyér ilyesmi?2010. jún. 15. 03:34
1/7 anonim válasza:
Nem vizsgálja meg, de ott van az orra előtt.
2/7 anonim válasza:
Még sosem jelentette be, hogy "na most megnézem a popólyukát is", de mivel ott van, biztosan vet rá egy pillantást és szólna, ha látna valami eltérést (pl. a terhességem végén bizony előbukkant egy kis aranyér, szólt is, hogy mit kell vele tennem).
3/7 anonim válasza:
Az aranyeret te is észreveszed. Nem hinném, hogy szólna, nem az ő területe.
4/7 anonim válasza:
csak a gyerek nőgyógyász vizsgál popón keresztül. mert a gyerek nőgyógyász nem nyúl a hüvelybe... hanem ODA dugja fel az ujját
1x voltam nagyon rossz volt, azóta felnőtthöz megyek. pedig 17vagyok és még szűz:$
5/7 anonim válasza:
Igazából vizsgálatkor megnézi, és amikor benyul a hüvelybe érzi a mellette levő vastagbelet. Egy ismerősömet így figyelmeztette a nőgyógyász, hogy egyen több rostosat,. vagy szedjen székletlazítót, mert érezte vizsgálatnál, hogy nagyon szorulásos.
6/7 anonim válasza:
én gyereknőgyógyászhoz járok és engem a fenekemen keresztül vizsgál meg... igen, felnyúl az ujjával.
elég rossz:(
7/7 anonim válasza:
De hát ott csak benyúl és egyből ki is húzza, nem? Nem matat benne, mint a prosztatafejésnél az urológus...... ugye? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!