Hova menjek nőgyógyászhoz Budapesten? 16/L
Szeretnék nőgyógyászhoz menni, mert már egy ideje kellemetlen szagú és picikét sárgás a folyásom+ a mensim is rendszertelen, pedig már több, mint 3 éve menstruálok. Volt olyan, hogy 5 hónapig kimaradt, aztán kb 3 hónapig nagyjából pontosan jött meg, de most már megint késik 1 hete... (Amikor 1 hónap kimaradásnál jártam, megemlítettem a háziorvosnak, azt mondta, hogy még fiatal vagyok, fél év kimaradás után menjek vele dokihoz, addig belefér ennyi idősen. De végül ugye nem mentem, mert 5 hónap után megjött:D)
Tudnátok ajánlani jó nőgyógyászt Budapesten?(3.kerületi lakos vagyok, ha ez most számít)
Ennyi idősen mehetek még gyermeknőgyógyászatra?
És még egy kérdés:
Ugye menstruációs és hüvelyi problémáim is vannak. Ilyenkor 1 időpontot kérek, és akkor foglalkoznak mindkét problémával, vagy 2 külön időpont kell?:D
(Bocsi, ha badarságokat kérdezek, de még sosem jártam nőgyógyásznál, és egyáltalán nem tudom hogyan működnek ezek a dolgok...)
A válaszokat előre is köszönöm szépen :)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!