Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem jön meg a menstruáci...

Miért nem jön meg a menstruációm 3 hónapja?

Figyelt kérdés

Fogyózok ill. egészségesen étkezem, napi 1 óra intenziv kardio mellett 1800 kalóriát viszek be ami messze áll a koplalástól mégsem jött meg lassan 3 hónapja a menzeszem, miért?(terhes 120%, hogy nem vagyok max ha megszállt a szént lélek)

17/L/164cm

2018. máj. 11. 07:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

Az adataidat elnézve arra tippelek, hogy még nem állt be teljesen a mensesed vagy ilyen típus vagy. Van egy középkorú ismerősöm, akinek pár havonta van mensese, de semmi baja, csak ilyen abnormálisan működik. De ettől még egészséges gyermeket is szült meg minden, problémákat nem okoz neki a dolog.

A súlyoddal nem lehet baj, kivéve, ha izmos vagy és túl szálkás, de írtad, hogy inkább van még rajtad kis háj, így valószínűleg gyengébb izomzatod van, ahogy a 17 éves lányoknak általában. Így ezt az okot szerintem nyugodtan kizárhatjuk.

Amúgy jól érzed magad? Mert ha nincs semmi más problémád, akkor ld. amit az elején írtam.

2018. máj. 11. 13:16
 12/22 anonim ***** válasza:
51%
Nem feltétlen a fogyókúrához van köze, lehet más bajod is, menj orvoshoz.
2018. máj. 11. 13:59
 13/22 anonim ***** válasza:
44%
Lehetséges hogy esetleg a keveset eszel és túl sokat sportolsz. Ha korábban nem maradt ki a menzeszed én mindenképp orvoshoz mennék a helyedben.
2018. máj. 11. 14:01
 14/22 A kérdező kommentje:

életmódot váltottam, de kell egy deficit ahhoz, hogy lemenjen a feleslegem:D

már 5 éve menstruálok és eddig sosem volt ilyen, fél éve kezdtem el az életmódváltás és ezért gondoltam hogy ehhez lehet közé, a terhesség esélytelen, még szűz vagyok.

gondoltam arra hogy sokat sportolok(heti 5x 9-10km-t futok 10km/órán) és keveset eszek mellé, de pár napja feltártam ezt a kérdést és sokak írták hogy sok is az 1800kcal amit megeszek értős napokon így ötletem sincs mi lehet az ok.

2018. máj. 11. 14:57
 15/22 A kérdező kommentje:
bocsi az autocorrect miatt
2018. máj. 11. 14:58
 16/22 anonim ***** válasza:
30%
Miért a fogyókúra témakörben menstruálsz, a jóég áldjon meg?! Miért nem a “nők egészsége” cimszó alá tetted, ahol nem ebédelő emberek olvasgatnak? A vizelettartási gondjaidat sem teszed az “ételek, italok” kategóriába, akkor ezt miért kellett?
2018. máj. 11. 14:58
 17/22 A kérdező kommentje:
mert öh, talán ehhez kötöttem az okát?:D de bocsi! nem tudtam, hogy ez ekkora gáz, az én qurva anyámat🤔
2018. máj. 11. 15:12
 18/22 anonim ***** válasza:
68%
Hát izé... azért nőgyógyász helyett nehogy dietetikushoz menj ezzel... 😂
2018. máj. 11. 15:33
 19/22 anonim ***** válasza:
42%

"de bocsi! nem tudtam, hogy ez ekkora gáz, az én qurva anyámat🤔"

Éretlen kis liba vagy, komolyan. Kijavítanak téged, mert valamit rosszul tudtál és még te vagy felháborodva? És te kezdel itt trágárkodni? :O

Az értelmi szintedről tettél most tanúbizonyságot.

Fogyás, intenzív edzés, tinikor, szóval ez mind közrejátszik.

17 évesen egyébként nincs jobb dolgod, mint ennyit edzeni? Nem vagy te elhízva, hogy ilyen keményen kéne edzened, még megsérülsz a végén, aztán tényleg lesz okod káromkodni, mert tönkre vágod a fiatalságodat a b..romságaid miatt.

2018. máj. 11. 15:48
 20/22 anonim ***** válasza:
94%

Hány órásak azok a ciklusok, amikor semmit se eszel, max. vizet iszol? A hosszú böjtöket nem kedveli a női hormonrendszer.

Erősebben szőrösödsz is?

2018. máj. 11. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!