Narancsbőr tizenévesen?
Sajnos aki hajlamos rá az nem igen tehet semmit főleg nem ilyen házi meg bolti kencékkel.
Kemény edzéssel és zsír/szénhidrát mentes étrendel lehet elérni változást amit ha abba hagysz jön is vissza.
Én is ilyen vagyok. Anyukám is ilyen. Érdekes módon a 120 kilós keresztanyám nem ilyen.
Én még azt vettem észre hogy ha lebarnulok annyira nem szembetűnő, biztos valami optikai csalódás de ígyvan.
Sajnos olyan sok méreganyagot viszünk be a táplálkozással,hogy már ennyire fiatalon is kialakulhat a narancsbőr.
A sok finomított élelmiszer bevitele,meg cukros üdítő fogyasztása "meghozza a gyümölcsét" az arra hajlamosoknál..
Érdekes, én ismerek egy vegán lányt, akinek már fiatal kora óta van narancsbőre. Nekem is van, nem csinálok belőle problémát, már megszoktam.
17/L 161 cm 56 kg
Mivel a vegán nem eszik sem tejterméket,sem húst,ezért lisztes ételekkel tömi magát a zöldség és gyümölcs mellett.
De a lényeg,még mindig a genetikán van,sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!