2x kimaradt a vérzés fogamzásgátlótól?
Figyelt kérdés
Ciszta miatt kaptam a fog.gátlót, mert iszonyatosan fájt miatta menstruáció alatt a hasam, de orvos azt mondta előbb gyógyszer, ha utána is fájdalmas műtét. Viszont amióta szedem, fájdalmaim nincsenek, de a vérzés eddig egyik szünetben sem jelentkezett. Tegnap kezdtem a harmadik levelet. Terhesség tuti nincs a dologban, szűz vagyok. Lehetséges hogy nem jön meg? Nőgyógyász mit fog velem csinálni, ha visszamegyek hozzá?2018. máj. 5. 16:26
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, nem mondta, hogy leáll a vérzésed a tabletta szedése alatt ?
2/5 A kérdező kommentje:
Nem, azt mondta ettől fájdalommentes lesz a vérzés
2018. máj. 5. 18:49
3/5 anonim válasza:
Első, miért állna le a vérzés foggátló alatt?
Nem áll meg/le, csupán mesterséges vérzésed lesz, nem menstruáció. De annak a vérzésnek is ugyanúgy kellene jelentkeznie a gyógyszermentes napokban.
Kérdező! Jelét sem érzed a vérzés közeledtének?
4/5 A kérdező kommentje:
Nem, még csak nem is fájt. Második szünetben már nagyon furcsállottam, ezért fültisztító pálcikával mint hüvelykenetnél megtöröltem magam belülről, és mintha enyhén véres lett volna, kicsit barnás lett a vége, de ki nem folyt semmi, tampont raktam be, de tiszta maradt teljesen. Azért nem ijedtem meg annyira, mert a betegtájékoztató szerint az egyszeri kimaradás nem gond, ha kétszer akkor terhesség, de nekem az nem lehet...
2018. máj. 5. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!