Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az baj ha még nem jött meg a...

Az baj ha még nem jött meg a menzeszem?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és még egyszer sem jött meg a menzeszem. Ez lehet esetleg hormonprobléma miatt? Tudom,hogy anyummal kellene megbeszélnem de ő csak a 6 éves tesómmal foglalkozik.

Megkérem a kommentelőket hogy csak segítséget irjanak és ne kritizáljanak.

Az esetleges helyesírási hibákért bocsánat.

2018. máj. 1. 13:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem 14 évesen jött meg először. Nagyon aranyos gyerekorvosunk volt, ő is mondta hogy semmi baj nincs a fejlődésemmel, addig örüljek míg nem kell ezzel szenvednem. És milyen igaza volt :D Nem maradtam le semmiről, azóta sincs semmi problémám ilyen téren. Azt szokták mondani, hogyha 16 éves korig nem jön meg, akkor érdemes elmenni vizsgálatra. Nyugi meg fog jönni előbb utóbb neked :) De szerintem ha felhozod anyukádnak a témát, biztosan nem fog elküldeni és meg tudjátok beszélni.

23N

2018. máj. 1. 13:20
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem gond. Nem vagy még elkésve ha 16 éves kb. korodig nem jön meg akkor lehet van valami probléma. Anyukámnak is akkor jött meg, régebben is sokaknak ekkor jött meg. Van aki későn van aki korán érő. Nekem elég hamar jött meg 10,5 lehettem. 14/L
2018. máj. 1. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!