Mi okból tart rövid ideig a menzeszem?
Figyelt kérdés
Régebben mindig 6 napos volt átlagba.
3-4 honapja ez a szám csökkent és már csak 1 és fél esetleg 2 napig menstruálok. Ez mitől van?
2018. ápr. 30. 23:28
1/2 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Lehet klimax is szerintem ( korai klimax is van olyan 30 körül ismerek ilyen nőt) esetleg nem szedsz valami gyógyszert ami ezt befolyásolja? Vagy van még egy tippem. Nem masztizol? Ugyanis az orgazmus hatására összehúzódik a méh és így több vért préselt ki magából és mivel rövidebb idő alatt több vértől szabadulni meg,kevesebb ideig tart a menzesz. Ezt úgy olvastam de nem hülyeség, kipróbáltam. Régen nekem is 6-7 napig tartott. Mióta rendszeresen önkielégítek mikor megvan ez a szám lecsökkent 3-4 napra. Úgyhogy akár ez is lehet
2/2 anonim válasza:
Mindenképpen menj el nőgyógyászhoz, ő meg tudja mondani. Lehet valami hormonális dolog.. (A PCOS-ról hallottam, hogy így lerövidíti a menstruációt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!